Finale BNTM trekt 862 duizend kijkers

Benelux’ Next Topmodel heeft de eerste serie met een recordaantal kijkers afgesloten. 862 duizend mensen hebben gezien hoe Rosalinde Kikstra de modellenwedstrijd won. Ook in België is de finale goed bekeken.

Het best-bekeken programma was echter Memories met 1,9 miljoen kijkers. Daarna volgt Radar met eveneens 1,9 miljoen kijkers en Het Mooiste Meisje van de Klas met 1,8 miljoen kijkers.

Zie ook:
- Rosalinde Kikstra wint eerste serie Benelux’ Next Topmodel
- Jury bepaalt winnaar Benelux’ Next Topmodel: Maxime, Denise of Rosalinde?

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Finale BNTM trekt 862 duizend kijkers

  1. Marina

    Ik vond BNTM de finale show verschrikkelijk. Wat ik niet begreep was de uitslag. is het iemand ook opgevallen dat Daphne blond is?
    Eerste 20 punten Maxime
    Tweede 20 punten Rosalinde
    Derde 20 punten Denise
    Vierde 20 punten Rosalinde
    En dan Daphne tegen het laatste jurylid owh wat is het spannend. Jij zal beslissen wie de winnares is. Ja zegt miss jury lid ik vind het vervelend of zoiets in die trand.
    Maar hoe weet Daphne dat zij het zal bepalen?
    Misschien heeft zij wel de foto van Maxime in de envelop dan is het gelijk. en dan komt de foto van Rosalinde uit de envelop how clever…
    Vond het een show van niets….heel cheap.

      /   Reply  / 
    1. lieke

      cheap? Ik vond het een hele mooie show! Met al die optredens…

        /   Reply  / 
    2. cynthia

      Vond het wel een mooie show hoor!
      Maar ergerde me ook dood aan die uitslag! het had nog makkelijk gelijk kunnen worden, dus de stem van het laatste jurylid was helemaal niet bepalend, beetje dom..

        /   Reply  / 
  2. Laurajansen.web-log

    idd! Ik zei ook al, ik geloof er deze keer geen bal van, ze hebben niet eens gezegd wat er zou gebeuren als het gelijk zou staan!

      /   Reply  / 
  3. Jennifer

    Bij Daphne was vast al bekend dat Rosalinda zou winnen, anders had ze er zelf ook wel haar vragen bij gehad. Als het laatste jurylid bijv. 30 punten had mogen geven, dan had het voor het idee nog wel spannend kunnen worden, en er werd inderdaad niets gezegd werd over wat te doen bij een gelijkspel… Een ongelofelijke flater wat mij betreft!

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Minder kijkers finale Benelux’ Next Topmodel dan in 2009 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>