Wel of geen Floortje Dessing, RTL Travel gaat door

Het reisprogramma RTL Travel is niet ten dode opgeschreven nu Floortje Dessing vertrekt bij de zender. In het najaar komt er gewoon een nieuw seizoen. Daarvoor zoekt RTL met de presentatoren opnieuw naar een nieuwe formule. Afgelopen keer werd het in een lijstjes-format gegoten. In het nieuwe seizoen schuift het mogelijk richting Jules Unlimited op. Renate, Daphne, Chris en Roeland gaan dan allerlei lokale stunts of extreme sports beoefenen in het land van bestemming. Floortje zelf gaat overigens voor Llink een reisprogramma maken.

Zie ook:
- RTL laat Floortje Dessing gaan
- Miss Travel Floortje Dessing stopt mogelijk met RTL Travel

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Wel of geen Floortje Dessing, RTL Travel gaat door

  1. michel

    ze hadden rtl travel gewoon moeten laten zoals het was! met mooie reisverslagen! niks geen lijstjes! en al ik stunts wil zien dan kijk ik wel naar jules unlimited!

      /   Reply  / 
  2. Valpa

    Vond Floortje zoieso al de minste presentatrice uit dat programma!

      /   Reply  / 
  3. Frans

    RTL Travel is een erg goed programma en interessant om indrukken op te doen van dingen die jezelf niet snel zal ontdekken.
    Floortje deed het leuk, zeker als ze spontaan was. Jammer dat ze, tijdens die uitzending waarin ze flink werd gemasseerd, zo goed alles bleef bedekken. ;-)
    Een stuk minder vind ik die Renate Verbaan, ze ziet er leuk uit, maar haar stem is vreselijk nasaal! Daar kan ik niet naar luisteren.

      /   Reply  / 
  4. Jeffrey

    Ik geloof niet dat het in een try before you die / weg met bnn vorm werkt. Dat wordt immers al gedaan.

      /   Reply  / 
  5. Ronald

    Had ik het in april toch bij het goede eind dat Floortje stopt met RTL Travel, wat ze via de mail naar mij ontkende.
    Lijkt erop dat RTL Travel nu een nieuwe Weg met BNN gaat worden. RTL Travel in de oude vorm heeft echt wel bestaansrecht. Ze moeten alleen wel een realistisch programma maken en al die luxe hotels en onrealistsche dingen eruit halen. Die lijstjes waren niks.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>