Bart Boonstra tekent 2-jarige presentatiedeal met Net 5

Bart Boonstra is vanmorgen neergezet als de nieuwe presentator van Secret Story, dat hij samen met Renate Verbaan zal doen. Secret Story kent een looptijd van 13 weken en daarna blijft Bart actief voor de zender. Net 5 heeft hem een 2-jarig contract aangeboden. Bart deed mee aan Popstars 2009 en schopte het tot de liveshows. Momenteel is hij te zien als V-reporter bij The Voice of Holland.

Net 5-zenderbaas Alphons Martens zegt: “Bart is een jonge, frisse jongen. Ik had hem al gezien bij Popstars en daaromheen. De screentest deed hij zo gemakkelijk, zo ontspannen. Bart pakt het snel op, kent geen podiumvrees, heeft een leuke uitstraling en is populair bij de meisjes. We hebben twee jaar afgesproken.”

Bart Boonstra is verrast door het aanbod. “Dit had ik vorig jaar niet gedacht toen ik in de liveshows van Popstars zat. Maar zeker de laatste tijd als V-Reporter heb ik wel ontdekt dat ik presenteren heel erg leuk vind. En er mee verder wil. Dat die kans nu op een presenteerblaadje werd aangeboden, is voor mij een verrassing. Maar wel te gek!”

Boonstra en Martens gaan nog in overleg wat voor programma’s Bart gaat maken na Secret Story. De presentator heeft hoge verwachtingen van het nieuwe reality-programma. “Ik denk dat heel veel mensen er verslaafd aan gaan raken. Wij vinden het leuk om mensen te volgen, kijk maar naar Expeditie Robinson, Big Brother of de Gouden Kooi. In Secret Story zit een spannend spelelement, ik denk dat mensen dat heel graag willen volgen. Secret Story is in Frankrijk een bewezen hit, daar loopt het al vier seizoenen. Ik denk dat Nederland er nu ook klaar voor is.”

Bart zal elke werkdag een live-programma maken waarin hij verslag doet van wat zich afspeelt in de Villa der Verrassing, waar de 15 kandidaten van Secret Story verblijven.

Zie ook:
- Net 5-baas: Miljoenenproject Secret Story kan niet floppen
- Secret Story op Net 5 met Renate Verbaan en Bart Boonstra (+ video)
- SBS’ geheime Big Brother-project inderdaad Secret Story
- Big Brother-project SBS mogelijk The Secret Story
- Big Brother voor SBS ‘grootste productie sinds jaren’
- SBS in 2011 met Big Brother-achtige realityshow

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Bart Boonstra tekent 2-jarige presentatiedeal met Net 5

  1. Valpa

    Nog nooit van gehoord.. ben dus heel benieuwd. Gewaagd om zo’n nieuwe knul op zo’n dure productie te zetten. Sowieso gewaagd om zo’n programma op Net5 te zetten.

      /   Reply  / 
  2. LK

    Tsja.. Popstars, LG reclame, The Voice Of Holland en nu de Gouden Kooi 2.0 ?

      /   Reply  / 
  3. vinn

    Zooo dit had ook op SBS6 gekund maar lijkt me wel heel erg leuk!!

      /   Reply  / 
  4. q

    nu te zien op youtube.com/thevreporter

      /   Reply  / 
  5. kokkie75

    lijkt mij niets misschien voor even is het leuk maar dan word wederom minder veral dat renate erbij zetten

      /   Reply  / 
  6. Michel

    Hele slechte keuze. Deze jongen kan helemaal niets van wat hier boven staat maar, geild gewoon op aandacht. Zelfde geld voor Renate Verbaan. Hier hadden Erik van der Hof en Katja Schuurman moeten staan. Overigens ook dom hoe ze met Art Rooijackers zijn omgegaan. De doelgroep keek geloof ik graag naar zijn programma’s Ik denk dat dit de zoveelste flop gaat worden voor NET5. Ik had het zoiezo op SBS6 gezet.

      /   Reply  / 
  7. kokkie75

    die jongen ziet er lkr uit maar om meteen zo’n programma telaten neer zetten. terwijl ze goede presentator weg laten gaan . zetten 2 slechte presentators daar voor neer pfff

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>