Joling even klaar met grote studioprogramma’s

Als het aan Gerard Joling ligt, presenteert hij komend tv-seizoen niet een talentenjacht, Sterren Dansen op het IJs of een ander groot studioprogramma. “Ik heb de laatste 5,5 jaar alleen maar grote shows gedaan. Misschien is het leuk om nu iets kleiners te doen”, vertelt hij op Radio 538. De eerstkomende maanden is hij niet bij SBS 6 te zien zoals het zich nu laat aanzien, maar Joling verzekert in seizoen 2011/12 weer op de zender terug te keren.

Joling overweegt een programma op lokatie te gaan doen, al wil hij dan wel origineel voor de dag komen. “Ik heb zelf wat voorstellen liggen, er liggen ook wat formats klaar bij SBS 6. We moeten even kijken wat daar uitkomt. Ik heb nu nog 1,5 maand vakantie, daar ga ik heerlijk van genieten.” Eerder werd bekend dat Joling mogelijk met een wetenschappelijke datingshow komt, ook zou hij graag een programma met kinderen maken dat het midden houdt tussen Praatjesmakers en de Moppentrommel.

Op de vraag of er al aan zijn deur wordt geklopt door andere zendgemachtigden, geeft Joling niet thuis. “Dan moet je mijn management even bellen.” Ook vermeende interesse van RTL pareert hij. “RTL heeft een overschot aan sterren, ook veel grote sterren. Ik denk niet dat zij op mij zitten te wachten.”

Zie ook:
- Gerard Joling mogelijk met datingquiz bij SBS 6
-
Joling werkt aan Moppentrommel meets Praatjesmakers

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Joling even klaar met grote studioprogramma’s

  1. Daan

    SBS komt dus niet met grote shows. Om de eer aan zichzelf te houden wil Joling laten lijken alsof het zijn keuze is, maar deze beslissing van SBS zal toch best hard aankomen bij hem.

      /   Reply  / 
  2. Peter

    In de zomer had Gerard altijd een programma bij RTL4: KARAOKE OP 4!!! Vind dit wel iets voor sbs6… Krijg je ook weer een beetje campinggevoel!!! En dis echt serieus bedoeld, want vond het altijd een leuk programma om naar te kijken hoor!!!

      /   Reply  / 
  3. Peter

    Off topic: Singing bee komt bij SBS6!!!

      /   Reply  / 
    1. Chris

      Echt? Leuk! Ben wel benieuwd met wie.

        /   Reply  / 
    2. Brian

      Hoop dat je gelijk hebt, Singing Bee was echt een leuk programma, helaas slecht neergezet door RTL4 destijds. Wie van SBS kan dat: Jeroen, Gerard, Danny?

        /   Reply  / 
    3. Daan

      Als dit echt zo is, dan maar met Danny. Gerard is net als Gordon te plat en sexistisch en Jeroen is iets te serieus.

        /   Reply  / 
      1. C.W. Heuckeroth

        Wie is te plat en te seksistisch schat? Als ik op je kom zitten dan ben jij plat!

          /   Reply  / 
    4. Minoza

      Hoe kom jij eigenlijk aan deze informatie ben jij een insider of zo???
      Beetje apart!!!

        /   Reply  / 
      1. Chris

        Denk het wel, vorige week had hij de Undercover Boss-primeur :P

          /   Reply  / 
  4. Bernie

    Singing Bee was best een leuk programma, deed het ook erg goed in de herhalingen in de zomer. Goed van SBS om dit programma over te nemen. Eigenlijk past dit programma ook prima bij Gerard.

      /   Reply  / 
  5. Chris

    Gaat veel veranderen bij SBS als ik het zo lees. In 2012 mogelijk dus The Winner Is, Singing Bee, Deal Or No Deal en Show Me The Money. Denk dat het nog wel is een goed jaar kan worden voor SBS 6. :)

      /   Reply  / 
  6. Jesse

    Deal or no Deal terug maar dan bij SBS ??? Serieus????

      /   Reply  / 
  7. Nick

    Nederland even klaar met Gerard Joling. Ook een mooie titel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>