Hello Goodbye promoveert naar zondagavond NL1

Het grote schuiven met succesvolle Nederland 1-programma’s lijkt ook in het nieuwe seizoen door te gaan. De netmanager heeft besloten om Hello Goodbye voortaan niet meer op woensdag maar op zondag uit te zenden. Joris Linssen begint op 4 september aan een nieuw seizoen van het paradepaardje van de NCRV.

Vorig seizoen werd ook al enorm geschoven in de weekendprogrammering. Op Zoek Naar… en Bij Ons in de PC gingen naar de zaterdag, het programma van Jörgen Raymann kwam in een nieuw jasje op zondag, De TV Show verhuisde naar de zondag terwijl André van Duin op vrijdag èn zaterdag te zien was. Slechts in enkele gevallen pakte de verhuizing goed uit.

Zie ook:
- Promotie voor De Beste Zangers van NL; primetime NL1
- Stoelendans weekend NL 1: Bij Ons in de PC naar zaterdag

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hello Goodbye promoveert naar zondagavond NL1

  1. Peter

    Ben benieuwd of hij het gaat redden tegenover Sunday Night Fever!!!

      /   Reply  / 
  2. peter de vis

    tuurlijk wel ook op de zondagAvond blijft HelloGoodbye op NED1 bij de NCRV de grote winnaar van de avand vanaf het nieuwe 12e seizoen wat vanaf 4 september elke zondag is te volgen om ik denk het vertrouwde tijdstip van 20:30 bij NCRV op NED1

      /   Reply  / 
  3. WJ

    Jammer hoor. Waarom moeten alle programma’s die succesvol en de moeite waard zijn allemaal op de zondagavond worden gepropt? Die woensdag was juist zo prettig, omdat er dan verder meestal weinig leuks te zien is. En op de zondag is vaak te véél om uit te kiezen. Nou ja, opnemen dan maar en later (woensdag?) terugkijken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>