Promotie voor De Beste Zangers van NL; primetime NL1

Nederland 1 probeert iets nieuws op het mooiste tijdslot van de week: zaterdagavond half negen. Tros-titel De Beste Zangers van Nederland is daar naar toe gepromoveerd. De uitzending is langer geworden en de kandidaten zijn zo samengesteld dat een breed publiek kan genieten. Het is toch het tijdslot dat je met het hele gezin naar iets gezelligs kijkt. Nu valt er te kiezen uit De Beste Zangers van Nederland, The Sing-Off op SBS 6 en All You Need Is Love (vanaf volgende week Ik Hou van Holland) op RTL 4.

In acht afleveringen laten Anita Meyer, Glennis Grace, Do, Xander de Buisonjé, Lange Frans, George Baker, Wolter Kroes en Peter Koelewijn zich van hun meest muzikale kant zien vanuit een landgoed in Frankrijk. Elke week zingen ze elkaars repertoire en kiest de hoofdgast zijn of haar ideale vervanger. Hij of zij bepaalt wie welk nummer zingt en beoordeelt zijn/haar muzikale collega’s. Dit alles wel met een grote knipoog. Middels de Kop van Jut wijst de hoofdgast de winnaar aan.

In de eerste aflevering is Peter Koelewijn de hoofdgast. Wie wordt zijn ideale ‘vervanger? Aan het eind van de reeks weten we wie de beste zanger óf zangeres van Nederland is.

De Beste Zangers van Nederland heeft zich als zomervullertje in twee seizoenen bewezen op Nederland 3 als een gezellig programma waarin veel ruimte is voor muziek maar ook voor veel humor. Nu kan ik me vergissen, maar de groepssamenstelling levert op papier weer veel gelach op. En Nederland 1 biedt hiermee echt een alternatief voor wat de concurrentie aanbiedt.En eindelijk iets nieuws, na de stoelendans met bestaande programma’s als Op Zoek Naar Zorro en André van Duin.

De Beste Zangers van Nederland, 20.25 uur, Tros (NL1)

Zie ook:
- De Beste Zangers van Nederland naar zaterdagavond NL1
- Nieuwe serie hilarisch De Beste Zangers van Nederland
- Victor Reinier nieuwe host Beste Zangers van Nederland
- Kijktip: De Beste Zangers van Nederland (zondag 2 augustus)
- Leuk maar wordt het nog leuker? De Beste Zangers van Nederland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Promotie voor De Beste Zangers van NL; primetime NL1

  1. Topmodel

    Wow, wat een keuze. Als ik moet kiezen, dan kies ik voor sing off. Maar ik denk dat ik naar de bios ga om die nieuwe film van Jason Statthem te kijken. Zal wel aan mij liggen maar ik vind de zaterdagavond tv best slecht in vergelijking met donderdag en vrijdag. Of is dat omdat het zaterdag-stapavond is?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>