Eurovisie-filmpje Paul de Leeuw blijft enorm populair

Paul de LeeuwDat Paul de Leeuw het goed doet op internet, wisten we al van uitzendinggemist.nl. Zijn programma’s staan daar steevast in de top 10 best bekeken programma’s en de uitzending met Robbie Williams is de meest bekeken ooit. Maar Paul is hard bezig zijn eigen record van 400.000 kijkers te overtreffen. Want hoewel het Songfestival nog geen week geleden is, zijn er nu al meer dan 100.000 mensen die zijn puntentelling hebben teruggekeken.
Het filmpje van amper twee minuten staat inmiddels al drie keer op Youtube, een service waar je zelf video’s kunt uploaden om ze met iedereen te delen. Alleen daar al is het filmpje ruim 100.000 keer bekeken. Uitzendinggemist biedt de puntentelling ook aan, net als Google Video en vast nog talloze andere videodiensten op internet.

Het filmpje is licht omstreden doordat Paul de Leeuw openlijk flirt met de presentator van het Songfestival en zich niet houdt aan de regels, door bijvoorbeeld de puntentelling van alle landen te geven. In Nederland waren we er dol op, maar de commentator van Engeland vond het een schande. His Loss.

Bekijk het filmpje nog eens:


Zie ook:
- Pauls puntentelling: hilarisch of schandelijk?
- Uitzendinggemist snoept kijkers weg bij publieke omroepen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eurovisie-filmpje Paul de Leeuw blijft enorm populair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>