Hoedjesparade

HoedenVanmiddag stemmen enkele honderdduizenden mensen af op Nederland 2 om rechtstreeks Prinsjesdag te volgen. De meeste Nederlanders laten zich vanavond wel informeren over alle op handen zijnde wijzigingen. En over de hoedjes die de vrouwelijke bewindslieden dit jaar hebben uitgezocht. Want dat blijft elk jaar een feest om naar te kijken. (foto ANP)
Het is inmiddels een sport geworden om met je hoed toch de show te stelen, maar niet de Koningin of de prinsessen te overtreffen. Hoedenmakers beleven elk jaar een gouden maand in aanloop naar de derde dinsdag in september, want het betekent voor hun een hoop extra omzet. Al zal dat geld niet bij de SP worden gehaald. Zij zetten zich af tegen deze vorm van ‘geldverspilling’ en doen creatief met kurk, onderzetters of een oude autoband.

Vanavond in EditieNL, Boulevard of Shownieuws ongetwijfeld een ranglijst van de beste en slechtste hoedjes van dit jaar.

Prinsjesdag, rechtstreeks op Nederland 2 vanaf 12.30 uur

Zie ook:
- Nog 24 uur om Miljoenennota te lekken

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoedjesparade

  1. hoi

    Omg._O-

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>