Floortje Dessing reist duurzaam in 3 Op Reis

Floortje Dessing mag weer doen waar ze goed in is: reizen. Dit keer niet voor RTL Travel, dat sinds dit seizoen bijna onvindbaar is geprogrammeerd op de late zondagavond, maar bij Llink. Aangezien de omroep in een adem wordt genoemd met duurzaamheid zit business class vliegen er niet meer in. In plaats daarvan reist ze met het openbaar vervoer van Amsterdam naar Bhutan. Het verslag zien we in 22 delen. Oja, Sebastiaan Labrie heeft ook een aandeel in het nieuwe reisprogramma, dat gezien het tijdstip moeiteloos RTL Travel moet kunnen overtreffen in score.

3 Op Reis, 19.50 uur, Llink (Nederland 3)

Zie ook:
- RTL laat Floortje Dessing gaan
- Wel of geen Floortje Dessing, RTL Travel gaat door

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Floortje Dessing reist duurzaam in 3 Op Reis

  1. Sjon van der Roggelkamp

    Jarenlang verbruikt ze meer kerosine dan wie dan ook om wat vakantiebeelden op te nemen in alle windstreken, en nu ze door RTL aan de kant is gezet gaat ze opeens de milieubewuste geytenwollensok uithangen. Geloofwaardig is het niet, maar de grasvreters van Llink krijgen de presentatoren die ze verdienen

      /   Reply  / 
  2. riki

    ze mag dan wel flink wat vlieguren gemaakt hebben, ze doet toch meer voor het milieu dan de gemiddelde Nederlander (ze heeft daar zelfs van de week een “award” voor gewonnen)
    Volgens mij is ze dan ook bij Llink goed op haar plek.

      /   Reply  / 
  3. Floortje Fan

    Floortje doet het goed. Er is zit een stuk persoonlijke groei in, eerst vliegen en nu laten zien dat het ook anders kan.
    Niemand kan het beter dan zij.
    Zij inspireert mij tot het maken van mooie reizen maar ook tot het kiezen van de goede dingen in het leven.
    Floortje rules!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>