Kettingreactie wint van eenmalige 5 Tegen 5

Nederland 1, RTL 4 en SBS 6 pakten gisteren flink uit met eenmalige amusementsprogramma’s. Door het mooie weer zaten er niet heel veel mensen voor de buis, maar toch is er natuurlijk eentje het beste bekeken. Dat bleek Kettingreactie van SBS 6, een soort equivalent van Domino Day. De zender wist met het programma 838 duizend kijkers te trekken. 5 Tegen 5 met Carlo Boszhard moest genoegen nemen met 695 duizend kijkers. Erik van Muiswinkel had tegenvallende scores; zijn Van Zon op Zaterdag trok slechts 580 duizend kijkers. Het interview van Frank Evenblij met Youp van ‘t Hek werd door 626 duizend kijkers gewaardeerd. Het Journaal om 20.00 uur was het enige programma dat boven het miljoen uitkwam gisteren.

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Kettingreactie wint van eenmalige 5 Tegen 5

  1. mauriceio

    ik vind het wel onterechte cijfers hoor!

      /   Reply  / 
  2. guido

    hadde ze die ketting reactie nou nieuw record?

      /   Reply  / 
  3. René

    @guido: Nee, het was een blammage… er zaten kettingreacties tussen van enkele minuten, en een paar wat langere, maar geen record.

      /   Reply  / 
  4. Stef

    Frank Evenblij is familie van mij!!!

      /   Reply  / 
    1. Kees

      Ik zou gelijk voor de trein springen als het familie van mij zou zijn.

        /   Reply  / 
      1. Stef

        hoezo dat???

          /   Reply  / 
  5. gtst2007

    mooi weer was het en 5 tegen 5 was veel leuker en ik wist dat het gtst-team ging winnen

      /   Reply  / 
  6. guido

    @ rene, ik heb het gezien tot aan het studente huis, daar ging zoveel mis. dat ik het niet meer kon aan zien, toen ben ik maar weer lost gaan kijken:-)! maar toch nieuwsgierig! iig bedankt voor je reactie!

      /   Reply  / 
  7. Moi

    Ik vond de uitzending van de kettingreactie ontzettend irritant! Gelukkig hadden we het opgenomen, zodat we de reclames konden doorspoelen, maar ik vond het ontzettend slecht in beeld gebracht. En dan om de haverklap het “geweldige” commentaar van Kraaijkamp en Nance… ik vond het al met al erg slecht.

      /   Reply  / 
  8. Pingback: Geen Domino Day in 2010 door crisis | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>