DSB: Scheringa verzuimt bij Pauw & Witteman, vuist op tafel in DWDD (video)

De nieuwsrubrieken konden gisteren opnieuw rekenen op mooie kijkcijfers. RTL Z scoorde bovengemiddeld hoog met alle DSB-perikelen en ook ‘s avonds werd er gescoord. Het Half Acht Nieuws van RTL 4 kwam op 1,1 miljoen kijkers uit terwijl er 1,8 miljoen mensen naar het NOS Journaal keken om 20.00 uur. Pauw & Witteman zaten op dik 1,3 miljoen kijkers en De Wereld Draait Door zat boven het miljoen. In die laatste twee rubrieken gebeurde er iets opmerkelijks.

De Wereld Draait Door had Pieter Lakeman te gast, de man die DSB eigenhandig de afgrond induwde door spaarders op te roepen hun geld weg te halen bij de bank. Daarna ontstond een bankrun die de val van DSB in werking zette. Tafeldame Yvon Jaspers vroeg of de man geen wroeging had van zijn daden en toen schoot Lakeman uit zijn slof, check de video:

Pauw & Witteman koketteerden ‘s middags dat ze een exclusief gesprek zouden hebben met Dirk Scheringa. Een gewaagde stelling, aangezien de man druk bezig was zijn man te redden. We konden wachten tot we een ons wogen, maar Scheringa is nooit in de uitzending van Pauw & Witteman gekomen. De twee gingen zelfs na het nieuws van middernacht door in de hoop dat Scheringa aan zou schuiven, tevergeefs. Nu waren er deskundigen en de vrouw van de Ondernemingsraad om te praten over de ondergang.

Vandaag wordt opnieuw een spannende dag voor DSB. Vandaag moet duidelijk worden of een Amerikaanse partij DSB redt of dat het faillissement wordt uitgesproken. Dus ook vanavond weer volop Dirk Scheringa op televisie.

Zie ook:
- Tv-zenders zien 56 miljoen reclamegeld verdwijnen met DSB
- Pauw & Witteman strikken vanavond exclusief Dirk Scheringa

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “DSB: Scheringa verzuimt bij Pauw & Witteman, vuist op tafel in DWDD (video)

  1. el-g

    Heb me behoorlijk lopen irriteren aan Yvonne Jaspers. Ze gaf de man geen kans om te antwoorden. Ze was zo gefocust op 1 antwoord dat ze de man niet liet uitpraten. Dit gold ook voor Matthijs.

      /   Reply  / 
    1. K

      Als je de hele uitzending ziet en niet alleen dit fragmentje dan kun je zien dan Yvon Jaspers Lakeman echt wel uit liet praten maar deze man hoort vooral zichzelf graag praten. Ik vraag me af of al de “gedupeerde gevallen” nog zo blij zijn met Lakeman nu DSB failliet gaat/wordt overgenomen. Hier schiet helemaal niemand wat mee op!

        /   Reply  / 
  2. D

    Verschrikkelijke man die Lakeman.

    Weet je waarom ?

    Google op Legiolease, mensen.
    Dat is dus van hem!
    Wie is hij om DSB aan te vallen ?

      /   Reply  / 
  3. Laila

    Jeetje, werd die Yvon even flink de mond gesnoerd!

      /   Reply  / 
  4. JW

    De reactie van Matthijs op die opgekropte hoop poep van een Lakeman. Dat mensen op zijn verzoek zijn ingegaan, geeft aan hoeveel domme mensen er zijn. En we weten “onderschat nooit de kracht van domme mensen in grote groepen”.
    Yvon trof geen blaam, Lakemuts liet vooral zichzelf niet uitspreken.

      /   Reply  / 
  5. dRob

    Lakeman was wel betrokken bij Legio Lease maar het was niet van hem.

    LegioLease was (is) van Bloemink…ga dáár maar eens op Googlen…

      /   Reply  / 
  6. Kees

    Op de tafel slaan…. hmmm… weer eens wat anders dan met het mes op tafel. :-p

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Pieter Lakeman werkte aan tv-programma Het Openbaarder Ministerie | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>