Kijkcijfers: TBS-special Peter R. de Vries trekt 1,9 miljoen

Peter R. de Vries Misdaadverslaggever heeft één van zijn beter bekeken afleveringen uitgezonden. Naar de door de rechter verboden special rondom Koos H. keken gisteren 1,9 miljoen mensen. Aanvankelijk was De Vries niet van plan om de verborgen camera-beelden te tonen, maar uiteindelijk vond hij dat te belangrijk. “Zijn lichaamstaal, de lachjes waarmee H. dingen vertelt… dat komt niet over als je hem citeert.” Het is de bedoeling om komende zondag het derde deel uit te zenden. “Als Koos H. en zijn advocaat daar geen stokje voor steken.”

Het SBS-programma bezet de derde plaats in de Kijkcijfer Top 25, achter Studio Sport Eredivisie (2,7 miljoen) en het NOS Journaal (2,6 miljoen). Bananasplit trok aansluitend 1,7 miljoen kijkers terwijl Linda de Mol met haar Miljoenenjacht op datzelfde moment 1,5 miljoen kijkers trok. Paul de Leeuw dook weer een stevig eind onder het miljoen met X De Leeuw op Zondag: 858 duizend kijkers. Ook de Frans Duijts-soap scoorde niet bijster veel kijkers; 686 duizend liefhebbers.

Op Nederland 2 is Van Moskou tot Moermansk de grote hit, gisteren goed voor 861 duizend kijkers. Dat andere grote project, de Beagle, moest het met 548 duizend kijkers doen.

Overdag was Life4You te zien, dat deze middag vanaf de première van Mary Poppins kwam. Hoewel Carlo en Irene een uur eerder begonnen en het mooi weer was, trok de special wel veel kijkers: 707 duizend. Op Nederland 1 stemden 854 duizend kijkers af op de wielerklassieker Parijs-Roubaix, zonder Mart Smeets overigens.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Weer meer kijkers voor Linda en Jack
- Kijkcijfers vrijdag: Flikken wint, Nieuwe Uri Geller zakt weg
- Kijkcijfers zondag: 5 miljoen trekt 1,6 miljoen kijkers

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kijkcijfers: TBS-special Peter R. de Vries trekt 1,9 miljoen

  1. Kappi

    Nou, Paul’s Parketparadijs was ook heel blij met de uitzending:
    http://bit.ly/a7V6Sz

      /   Reply  / 
  2. jaap

    gaat hij het wel of niet uitzenden?

      /   Reply  / 
  3. lieke

    jawel

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>