Xperience met Albert Verlinde, Isis en Floris van Bommel

Stage lopen doen we allemaal op een beroepsopleiding. Maar waar je school vaak met ordinaire werkplekken aan komt zetten, heeft de NCRV heel wat stoerdere leerplekken. Want ja, als er een cameraploeg meekomt en een stage op tv wordt uitgezonden, gaan er deuren open die voor de meeste mensen gesloten blijven. Het NCRV-programma Xperience biedt een handjevol jongeren de kans om stage te lopen bij een topper in hun vakgebied. In de eerste aflevering verleent couturier Addy van den Krommenacker zijn medewerking.

De couturier biedt een van de studenten de kans om een jurk te ontwerpen die in zijn collectie opgenomen zal worden! Addy heeft internationale bekendheid gekregen met het kleden van veel bekende sterren. Hij is eerder dit jaar onder andere te zien geweest in America’s Next Top Model. Addy beoordeelt de studenten op basis van verschillende opdrachten. Slechts twee studenten gaan door naar de finale en mogen uiteindelijk met hem mee naar zijn atelier in Milaan.

De studenten maken in deze derde opdracht kennis met het atelier, de stad en het leven van Addy als topcouturier. De jurk van de uiteindelijke winnaar wordt opgenomen in de collectie van Addy en zal later dit jaar ook daadwerkelijk te zien zijn op de catwalk!

De inzet is hoog. Ze moeten zweten, ploeteren en hun uiterste best doen om te laten zien wat ze in huis hebben. Qua skills en kennis! Want er staat heel wat op het spel. De BN’ers beoordelen hen op diverse vlakken: op hun vakkennis, hun doorzettingsvermogen, hun passie en op de resultaten van de opdrachten die ze moeten doen. Wie blijft er uiteindelijk over?

In de volgende afleveringen nemen onder andere Albert Verlinde, Floris van Bommel, Isis en Yelmer Buurman jonge talenten onder hun hoede.

Xperience is opnieuw een programma op Nederland 3 waarvan volledig nieuwe afleveringen zijn te zien in de zomer, traditioneel een periode met veel herhalingen. Ook XXS, Dennis & Valerio vs de Rest en Nu We Er Toch Zijn op Vakantie worden nieuw uitgezonden deze zomer.

Xperience, 19.00 uur, NCRV (NL3)

Zie ook:
- Coole stage met de NCRV in Xperience

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>