EO met eigen Expeditie Robinson: Pelgrimscode

De EO komt dit najaar met De Pelgrimscode op Nederland 1. Hierin voltrekken bekende Nederlanders een zware speurtocht met verwijzingen naar de bijbel. Qua look and feel zal De Pelgrimscode dan ook doen denken aan programma’s als Expeditie Robinson en 71° Noord, waarin ook bekende Nederlanders worden beproefd.

EO-directeur Arjan Lock omschreef de Pelgrimscode al eens als volgt in het blad Visie: “Een spannende spelshow waarin teams van bekende Nederlanders dwars door het ‘land van de Bijbel’ trekken. In de voetsporen van Mozes doen ze opdrachten en beantwoorden ze vragen om uiteindelijk ‘de pelgrimscode’ te ontrafelen.”

De Pelgrimscode wordt geproduceerd door Kanakna, het bedrijf dat ook Expeditie Robinson, Peking Express en 71° Noord maakt. Welke bekende Nederlanders meedoen en wie het programma presenteert, wordt vermoedelijk in augustus bekendgemaakt.

Zie ook:
- Definitief Expeditie Robinson met bekende Nederlanders
- Wie wint 71° Noord; Stacey, Thomas of Stan?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “EO met eigen Expeditie Robinson: Pelgrimscode

  1. Robbin

    Klinkt als een interessante vorm van de alom bekende BN’er shows. Ik hoop niet dat er een erg sterk EO sausje aan het programma zit. Dat maakt het allemaal net wat braver en er zullen geen spraakmakende Bekende gezichten aan meedoen.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Manuel Venderbos presenteert De Pelgrimscode | Zappen

  3. jannie

    Ik hoop dat het een heet sausje wordt, zoiets als sambal. Om die smaak kun je niet heen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>