Manuel Venderbos presenteert De Pelgrimscode

Aan Manuel Venderbos de eer om de presentatie van De Pelgrimscode op zich te nemen, een nieuw programma van de EO dat wat weg heeft van realityseries als Expeditie Robinson en 71° Noord. Zappen.blog.nl meldde gisteren al dat de Evangelische Omroep het spectaculaire programma in de schema’s voor dit najaar heeft staan.

De EO omschrijft De Pelgrimscode als ‘een spannende spelshow waarin teams van bekende Nederlanders dwars door het ‘land van de Bijbel’ trekken. In de voetsporen van Mozes doen ze opdrachten en beantwoorden ze vragen om uiteindelijk ‘de pelgrimscode’ te ontrafelen’.

Welke bekendere Nederlanders zijn gestrikt voor De Pelgrimscode, is nog niet bekendgemaakt. Dat gebeurt vermoedelijk in augustus, als ook de publieke omroepen de gezamenlijke seizoensopening vieren. Dat gebeurt op donderdag 26 augustus, Zappen.blog.nl is daar bij aanwezig.

Zie ook:
- EO met eigen Expeditie Robinson: Pelgrimscode
- RTL en NPO eind augustus met najaarspresentaties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>