Kijkcijfers vrijdag: The Voice of Holland wint veel kijkers

Nederland lijkt The Voice of Holland te hebben omarmd. Gisteren keken er 2,3 miljoen mensen naar de auditieshow op RTL 4, zo’n 600 duizend meer dan de week ervoor. The Voice of Holland scoort in dit stadium al beter dan X Factor en Popstars in hun beste jaar deden. RTL heeft in zijn jubelende persbericht verder wereldkundig gemaakt dat de verlegen auditante Manon (‘we hebben thuis een nieuwe bank. Dat is helemaal fijn’) de meest getwitterde kandidaat was. Maar de coaches hebben niet voor haar gedrukt.

Overigens keken er ook nog 926 duizend mensen naar Popstars, wat dus een enorm bereik voor het genre talentenjacht betekent.

Op RTL 4 scoorde verder Van der Vorst Ziet Sterren, dat in de slipstream van The Voice nog 1 miljoen kijkers trok. Ook GTST deed het behoorlijk met 1,3 miljoen kijkers aan de vooravond van zijn jubileumweek.

Nederland 1 lijkt de sterke concurrentie te gaan voelen. Waar Flikken Maastricht de afgelopen weken steevast (ruim) boven het miljoen zat, keken er gisteren nog 934 duizend mensen naar de serie. Ik Vertrek deed het met 1,1 miljoen kijkers en Gewoon Jan Smit kwam uit op 935 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Nederland 1 vier keer boven 2 miljoen
- Kijkcijfers zaterdag: RTL groeit met Bastards en My Name Is
- Kijkcijfers vrijdag : The Voice of Holland best bekeken show

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Kijkcijfers vrijdag: The Voice of Holland wint veel kijkers

  1. Joran

    .. al vond ik deze aflevering minder sterk dan de vorige MAAR ik ben fan! Het brengt een beetje het zelfde gevoel en trend met zich mee van Idols 1 , iets nieuws

      /   Reply  / 
  2. Sven van der Mann

    Oh mogen ze dat in de Peruaanse cel zien?

      /   Reply  / 
  3. joris

    het was inderdaad een mindere aflevering, maar ze gaan dit programma ontzettend spannend houden door elke week weer een nieuwe naam te laten ‘lekken’ die aankomende vrijdag in het programma zit. Ik verwacht dat ze nog wel een aantal troeven achter de hand hebben op dat gebied (o.a. rafaëlla volgende week)

      /   Reply  / 
  4. Peter

    Minder??? Het was juist beter dan vorige week. Meer grappige mensen erbij, maar toch bleef het op niveau!!!

      /   Reply  / 
  5. joris

    qua amusement was het inderdaad leuker en grappiger maar vorige week lag het niveau net hoger leek het

      /   Reply  / 
  6. Pingback: NPO, RTL en Talpa ontwikkelen twitter mash-up tool | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>