Kijkcijfers zaterdag: RTL groeit met Bastards en My Name Is

RTL 4 heeft een flinke stap voorwaarts gemaakt met zijn zaterdagavond. Benidorm Bastards kwam uit op 1,6 miljoen kijkers en ook talentenjacht My Name Is… deed het beter dan voorgaande weken met dik 1,5 miljoen kijkers. En zie, ook Jack Spijkerman komt weer boven het miljoen uit met Echt Waar!?, aldus de gegevens van Stichting Kijkonderzoek.

Toch moest RTL 4 het nog afleggen tegen Nederland 1, waar Van Duin Op Z’n Best op 1,5 miljoen kijkers uitkwam en Studio Sport Eredivisie 1,2 miljoen kijkers trok. Ook Kassa en Bij Ons in de PC piekten boven het miljoen.

De druiven zijn zuur voor SBS 6, dat afgelopen week per direct De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau de nek omdraaide. Dit om de adverteerders de beloofde kijkers te leveren, maar dat is slechts ten dele gelukt met de tv-première van Wall-E. De animatiefilm trok slechts 645 duizend kijkers. Het Beste Idee van Nederland trok aansluitend 925 duizend kijkers, wel een goeie score.

Op Nederland 2 startte het nieuwe seizoen van Una Voce Particolare. Ondanks de opera-hype geïnitieerd door Holland’s Got Talent keken er ‘slechts’ 524 duizend mensen naar het programma met Ernst-Daniël Smid.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag : The Voice of Holland best bekeken show
- Kijkcijfers zondag: NL3 scoort met Penoza en Zomer Voorbij
- Kijkcijfers: Zaterdagavond SBS 6 zakt weg

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: RTL groeit met Bastards en My Name Is

  1. edward

    ja alleen ik moet zeggen dat ik niet eens was met de jury van my name is dat qween won ik had liever cher zien winnen

      /   Reply  / 
  2. jorid

    ja cher was de beste inderdaad… die was echt heel erg goed

      /   Reply  / 
  3. Tom

    Ik kan niet wachten tot ze SBS gewoon helemaal van de buis halen. Ik kijk alleen naar die zenders voor de buitenlandse series.

      /   Reply  / 
    1. Topmodel

      wees blij met sbs, door concurentie zend rtl tenminste iets leuks uit. 1,5 jaar geleden was dat anders. nu hopen dat sbs gaat vernieuwen (dwz geen mask oid in het beste idee van nl maar echt nieuwe programma’s).

        /   Reply  / 
  4. paula

    potverdorie de cher was verreweg de beste , heel jammer net zo goed als amy winehouse. jammer jammer

      /   Reply  / 
    1. PINHEAD

      Jah he vond ik ook al. Maar anders hadden ze alleen maar vrouwen in de finale, dus misschien hebben ze dat wel met opzet gedaan. Die Cher heeft toen trouwens ook al die Soundmixshow-achtige show genaamd ‘In de huid van’ gewonnen. Dat was toen op Talpa te zien…

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>