Kijkcijfers vrijdag: Knallend begin The Voice of Holland

Het lijkt wel of Nederland met smart heeft gewacht op The Voice of Holland. De talentenjacht is voor het tweede seizoen verwelkomd met 3,3 miljoen kijkers en een marktaandeel van bijna 50 procent. Dit moet haast wel de stoutste verwachtingen van RTL en Talpa overtreffen. “Ik heb met heel veel plezier zitten kijken en met mij nog 3,3 miljoen kijkers”, aldus zenderbaas Erland Galjaard, die op het hoofdkantoor van Talpa keek met de hele crew.

The Voice trok de hele avond van RTL omhoog. Goede Tijden Slechte Tijden trok dik 1,8 miljoen kijkers en noteerde een voorlopig seizoensrecord. Hotter Than My Daughter kwam uit op meer dan 1,7 miljoen kijkers.

Nederland 1 deed zijn best met crime night, maar de titels daar trokken elk rond de 800 duizend kijkers. SBS 6 trok 398 duizend kijkers met een Harry Potter-film en scoorde slechts 603 duizend kijkers met Hart van Nederland.

Grote vraag is natuurlijk: gaan de scores van The Voice of Holland nog oplopen? Krijgen we Boer Zoekt Vrouw-achtige taferelen met zo’n droomstart? Op de perspresentatie hoorde ik de makers fluisteren dat aflevering 2 nog beter is…

Zie ook:
Kijkcijfers zondag: Scores Nederland 1 trekken aan
- Kijkcijfers zaterdag: Finale My Name Is… verliest van NL1
- Kijkcijfers vrijdag: Monsterscore voor GTST

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Kijkcijfers vrijdag: Knallend begin The Voice of Holland

  1. Woens

    Mooie kijkcijfers!

      /   Reply  / 
  2. jimmy

    Wat zal het een bittere pil zijn voor RTL als TVOH3 volgend jaar
    op SBS6 te zien zal zijn.

      /   Reply  / 
  3. Me

    @ Jimmy RTL heeft zowieso eerst recht op THE voice volgend seizoen net als ihvh en al de andere Talpa programma’s die nu op RTL is te zien

      /   Reply  / 
  4. Martijn

    Ik vind Guy persoonlijk nog beter dan Ben Saunders. Prettiger stemgeluid. TVOH is echt hoogstaande televisie. De rest verbleekt erbij.

      /   Reply  / 
    1. tijn

      Ik ook! En die Charly was ook top!

        /   Reply  / 
  5. Levi

    Ik vond Nora juist de knaller van de avond. Bleef echt hangen ook.
    Terechte cijfers voor the voice

      /   Reply  / 
  6. Martijn

    Mooie start van een nieuw spektakel. Ik vond alleen soms de kritiek van de coaches onnodig kwetsend. Zoals tegen een meisje van 19 zeggen, terwijl ze al is afgevallen, dat ze wel 30 lijkt. Onnodig kwetsend en meer iets voor Idols/Popstars, niet voor The Voice..

      /   Reply  / 
    1. Wijjo

      dat ons vrouwelijk jury lid ook al 65 lijkt zullen we dan maar niet vermelden.nee echt een miskleun van d’r.zou haar sieren als ze haar excuus had aangeboden.

        /   Reply  / 
  7. edward

    ja was geweldig ik vond het zelf nog beterde. blij dat jeroen van de boom weg is .. er is nu veel meer sfeer.

      /   Reply  / 
  8. zo gaat het hier

    voor Martijn op 24 september 2011 om 11:46

    Wtf = Ben Saunders???? hij ebt weg, halooooo!!!

    zo zal het met de winnaar van te voice ook vergaan, 2 maanden heisa en dan? DOEI! hoe goed ze ook kunnen zingen!

    In amerika worden winnaars van Idols, en de X Factors grote sterren maar hier? loopt het af met een sisser! PFFFFFFFFFFFF!!

      /   Reply  / 
    1. clara

      zo verschrikkelijk weg ebben doet hij bij jou blijkbaar niet want je hebt het er toch maar weer over, laat die man toch met rust.

        /   Reply  / 
  9. Marc

    Ben blij dat ze bij The Voice goed naar de Amerikaanse versie zijn gaan kijken en niet aan hun oude plan zijn blijven hangen. Wat zit alles lekker gelikt in elkaar! De chemie tussen de juryleden is hier nu ook veel beter, de “Amerikaanse” band die je meteen met de kandidaten krijgt is fijn en het goed uitgevoerde camerawerk/geluid. Enige minpuntje is de locatie waar ze het opgenomen hebben: ziet er van de buitenkant niet uit, binnen heeft het weinig sfeervols en ook bij de shots van publiek zie je soort dode gymzaal.

      /   Reply  / 
    1. Anonymous

      Inderdaad, De Vorstin was een veel mooiere opnamelocatie.

        /   Reply  / 
  10. peter

    Ben bijna de enige Nederlander die nooit naar dit programma heb gekeken , want ik ken een paar families die geen tv hebben
    Heb er wel over gelezen, een talentenjacht is het niet? dus moet het wel wat zijn dan ! Denk dat ik eens een gokje waag om RTL 4 aan te zetten.

      /   Reply  / 
  11. clara

    TVOH gaat nu toch irritante overdreven sentimenten op zijn Amerikaans vertonen, je zou haast denken dat vrijdagavond er minimaal twee echte wereldsterren optreden. Al die kreten moeten nu dus in de volgende afleveringen nog eens overtroffen worden, dat wordt nog wat!

      /   Reply  / 
  12. Mini Hegger

    Betrap me er op dat ik voor het eerst sinds jaren (ben net zo oud als tv. in Nederland) van te voren al weet dat ik thuis blijf voor een tv-programma!!! En… Ja heb genoten!

      /   Reply  / 
  13. SHIZZLE

    Het was weer geweldig! Alleen jammer van de locatie. De vorstin is zo mooi!

      /   Reply  / 
  14. Georgie

    Het is echt geweldiege programa,ik vind i,ts beter dan vorieg jaar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>