Kijkcijfers zaterdag: Teeuwen legt het af tegen Finkers

De tv-première van Hans Teeuwens voorstelling Spiksplinter heeft 983 duizend kijkers getrokken op RTL 4. Dat is fiks minder dan de zender gewend is op zaterdagavond en ook nog eens veel minder dan wat Herman Finkers op Nederland 1 aan publiek trok. De Vara herhaalde zijn registratie van Na de Pauze en boeide daarmee bijna 2,1 miljoen kijkers. Vorig jaar maart werd Na de Pauze ook al uitgezonden, toen trok de herhaling 1,9 miljoen kijkers.

Stichting Kijkonderzoek kon gisteren de meeste kijkers tellen bij de uitslag van The Voice of Holland, waar 2,2 miljoen mensen naar keken.

Nederland 1 profiteerde verder weer van het EK Allround Schaatsen, waar gisteren tot 1,5 miljoen kijkers op afstemden. Vrijdag waren verschillende afstanden al goed voor gelijke scores. Vandaag is de laatste dag van het schaatsevenement.

Op SBS 6 ging het nieuwe programma van Viktor Brand in première: De Ideale Zaterdagavond van… De show trok op de latere avond 571 duizend kijkers. Dat is minder dan Weekend Miljonairs en Wedden Dat Ik Het Kan in hetzelfde tijdslot presteerden. Het programma werd ingeleid door de film Charlotte’s Web, goed voor 463 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: The Voice nummer 1, uitslag bekend
- Kijkcijfers zondag: Record Boer Zoekt Vrouw Specials
- Kijkcijfers zaterdag: Youp wint van Ik Hou van Holland

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: Teeuwen legt het af tegen Finkers

  1. wouter

    Was wel irritant bij de Voice dat ze telkens heel overdreven zeiden ze hebben gisteren al gezongen. Iedereen wist dat het niet live was, doe dan ook niet net alsof het wel zo is.

      /   Reply  / 
  2. samantha

    het zal leuk dat rtl 4 een grote honde show gaat maken lijkt mij geweldig :D voor de honden liefhebbers

      /   Reply  / 
  3. Dirk

    Kwaliteit: Herman Finkers
    Bagger: Hans Teeuwen

      /   Reply  / 
  4. Tamara

    Finkers…kiest voor de beschaving…Teeuwen voor de verloedering…ik zelf heb over en weer gezapt..maar ben blijven hangen bij Finkers.
    Daarentegen denk ik ook dat het publiek van Teeuwen zaterdagsavond op stap gaat..dus zal ook wel met de kijkcijfers te maken hebben.

      /   Reply  / 
  5. Arie

    Dit bedoel ik dus.(Zie reactie onder The Winner is) Welke idioot bedenkt het om twee goeie caberetiers tegen over elkaar te zetten op dezelfde datum tijd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>