Kijkcijfers zaterdag: Moederdagshow Jochem geen succes

Het eenmalige programma Voor Je Moeder op SBS 6 heeft het gisteren niet zo best gedaan. Het amusement trok slechts 411 duizend kijkers. Niet alleen bleef SBS 6 ver achter bij de concurrentie, presentatieduo Jochem van Gelder en Paulien Huizinga zorgden ook nog eens voor een kijkcijferdip in de zaterdagavond van SBS 6.

De spelshow Wat Schat Je? is inmiddels opgekrabbeld tot 474 duizend kijkers, Hart van Nederland was goed voor 737 duizend kijkers.

Stichting Kijkonderzoek telde op primetime uiteindelijk weer de meeste kijkers bij RTL 4. Iedereen Is Gek op Jack trekt 1,4 miljoen kijkers terwijl De Jongens tegen de Meisjes goed is voor 1,6 miljoen kijkers. Echt Waar? weet 1,4 miljoen kijkers te trekken.

Op Nederland 1 is Droomhuis Gezocht het succesnummer van de zaterdag met ruim 1,2 miljoen kijkers. Ook Pau!l realiseert eenzelfde score.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Kroonjuwelen sluit op 573 duizend kijkers
- Kijkcijfers zondag: Stalen zenuwen Miljoenenjacht beloond
- Kijkcijfers zaterdag: Pau!l scoort op late zaterdagavond

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: Moederdagshow Jochem geen succes

  1. Pingback: Best bekeken seizoensopening Boer Zoekt Vrouw ooit | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>