Kijkcijfers Zondag: Peter R. sluit boven miljoen af

Meer dan een miljoen kijkers waren zondagavond getuige van het afscheid van Peter R. de Vries als misdaadverslaggever. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De twee slotuitzendingen brachten respectievelijk 1.010.000 en 1.053.000 kijkers naar SBS6. Het laatste seizoen kende een matige start, maar kwam later geregeld boven het miljoen uit.

Peter R. de Vries, misdaadverslaggever was sinds 1998 bij SBS6 te zien. Absoluut hoogtepunt was de spraakmakende uitzending over Joran van der Sloot in februari 2008. Toen hield Peter R. de Vries maar liefst 7.030.000 kijkers aan de buis gekluisterd.

Nederland 1 was wederom marktleider op de zondagavond. Zowel De Reunië (1,6 miljoen kijkers) en Eén tegen Honderd (1,8 miljoen kijkers) staan in de top drie best bekeken programma’s van de zondagavond. Het journaal van 20.00 uur voert de Dag Top 25 aan met 2,3 miljoen kijkers.

De laatste aflevering van het derde seizoen van Neonletters trok op de late avond 358.000 kijkers. Het programma van Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven was weer eenmalig op de ‘oude’ zondagavond van Nederland 3 te zien. Dit in verband met het ‘Concert for Queen Elizabeth’, dat maandagavond wordt uitgezonden op Nederland 3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Monsterscore SBS6 met Oranjeduel
Kijkcijfers: RTL scoort met finale HGT en GTST-jubileum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>