Kijkcijfers zaterdag: Monsterscore SBS 6 met Oranjeduel

De wedstrijd Nederland – Noord-Ierland is gisteren heel goed bekeken op SBS 6. Het oefenduel trok ruim 2,6 miljoen kijkers en voert daarmee de dagelijkse top 25 van Stichting Kijkonderzoek ruimschoots af. SBS 6 heeft deze weken het marktaandeel flink op weten te krikken met de wedstrijden van Oranje.

Toch lukte het niet de kijker na de wedstrijd vast te houden. Daar ging RTL 4 er met de winst vandoor door 1,1 miljoen kijkers te verleiden met een EK-special van De Jongens tegen de Meisjes.

Nederland 1 is de zomerprogrammering ingegaan met cabaret, zo was gisteren Brigitte Kaandorp te zien op primetime. De voorstelling trok 657 duizend kijkers. Ik Vertrek kwam uit op 841 duizend kijkers.

Op Nederland 2 was de jaarlijkse detective-nacht van de KRO te zien waar flink wat animo voor was. De eerste detective Case Sensitive trok tot middernacht gemiddeld zo’n 472 duizend kijkers, daarna zakten de scores (diep in de nacht!) terug tot 176 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers: RTL scoort met finale HGT en GTST-jubileum
- Kijkcijfers zondag: Eén Tegen 100 best bekeken
- Kijkcijfers zaterdag: Minst bekeken Songfestival sinds 2008

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: Monsterscore SBS 6 met Oranjeduel

  1. Pingback: Kijkcijfers Zondag: Peter R. sluit boven miljoen af | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>