Kijkcijfers zaterdag: Matige start satireshow Rob Kamphues

En dat moeten de makers toch behoorlijk zonde vinden: slechts 492 duizend kijkers voor de eerste aflevering van Zonde van de Week. Niet alleen vormt het satirische programma met Rob Kamphues een kijkcijferdip op Nederland 1, nog eens drie zenders worden op hetzelfde moment beter bekeken dan Nederland 1, toch het vlaggenschip van de publieke omroep.

Ook bij RTL 4 ongetwijfeld wat gezichten in mineur. De kijkcijfers van Stabilo Spellingstrijd zakken in tot 574 duizend kijkers.

RTL 4 levert het best bekeken amusement met een herhaling van Ik Hou van Holland, dat net boven het miljoen uitkomt. SBS 6 programmeert de Nederlandse film Dik Trom en trekt daarmee 799 duizend kijkers, goed voor een zesde plaats in de dagelijkse top 25 van Stichting Kijkonderzoek. Aansluitend is de herhaling van Het Zullen Je Ouders Maar Zijn, waar 572 duizend kijkers zijn te vinden. Volgens eigen zeggen een kijkcijferrecord voor het programma van Henkjan Smits.

Bananasplit op Nederland 1 doet 703 duizend kijkers. De KRO biedt een alternatief met crime; de serie Blue Murder trekt 621 duizend kijkers.

De strijd bij de sporttalkshows wordt gewonnen door VI Oranje, gisteren weer goed voor 983 duizend kijkers. Mart Smeets pakt meteen het zilver met De Avondetappe, waar om 23.30 uur 770 duizend mensen naar kijken. Studio Sportzomer met Jack van Gelder is vroeger op de avond goed voor minder kijkers: 725 duizend.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: VI Oranje met Gullit blijft onder miljoen
- Kijkcijfers zondag: VI Oranje gaat Sportzomer weer voorbij
- Kijkcijfers zaterdag: Lieke spe(e)lt onder het miljoen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zaterdag: Matige start satireshow Rob Kamphues

  1. Jeroen

    Het is ook een verschrikkelijk programma! Net als dat programma op rtl4. Kom op mensen het is zaterdag avond. Als je dan al iets ‘nieuws’ uitzend kom dan gewoon met goede zaterdag avond show of goede serie/film..

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Kijkcijfers zondag: Finale EK Voetbal trekt 5 miljoen kijkers | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>