Kijkcijfers zaterdag: 442 duizend kijkers Junior Songfestival

De finale van het Junior Songfestival is gisteren door 442 duizend kijkers gezien. Dat is net niet genoeg om in de top 25 van Stichting Kijkonderzoek voor te komen. De hekkensluiter daar is de herhaling van Gypsy Girls met 451 duizend kijkers. Het Songfestival is gewonnen door Femke, die Nederland straks zal vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival in december.

De strijd primetime werd gewonnen door RTL 4. Beat the Best trok ruim 1,1 miljoen kijkers waar Strictly Come Dancing bleef steken op 929 duizend kijkers. Volgende week zijn de finales van beide amusementsshows.

SBS 6 heeft het Nationaal Verkeersexamen weer eens van stal gehaald en met redelijk succes. De show, gepresenteerd door Jochem van Gelder en Sandra Schuurhof, trok 760 duizend kijkers. Die score ligt hoger dan menig filmvertoning op zaterdag, wel blijft het examen achter bij de resultaten van hitshow Sterren Springen op Zaterdag.

Op Nederland 2 ging de nieuwe dramaserie De Geheimen van Barslet van start met 807 duizend kijkers. RTL 4 zond de comedy Golden Girls uit, waar 885 duizend mensen op afstemden. Koefnoen trok later op de avond 954 duizend kijkers naar Nederland 1.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Best bekeken GTST sinds jaren
- Kijkcijfers zondag: Boer Zoekt Vrouw weer onder 4 miljoen
- Kijkcijfers zaterdag: Beat the Best wint nipt van Strictly

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: 442 duizend kijkers Junior Songfestival

  1. Pingback: Kijkcijfers zondag: Boer Zoekt Vrouw weer boven 4 miljoen | Zappen

  2. Pingback: Kim-Lian: Junior Songfestival verdient plek op Nederland 1 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>