Kijkcijfers zondag: Boer Zoekt Vrouw weer boven 4 miljoen

Met krap 4,1 miljoen kijkers blijft Boer Zoekt Vrouw de grens van 4 miljoen uittesten. Op vrijwel alle boerderijen is het eerste keuzemoment uit de logeerweek geweest, wat betekent dat de twee traditioneel best bekeken afleveringen uit het seizoen er aan komen. Toch lijkt het niet aannemelijk dat de KRO-show dit jaar door de 5 miljoen kijkers breekt, zoals de vorige keer nog wel gebeurde.

Met de monsterscore van 4 miljoen kijkers was Boer Zoekt Vrouw met afstand de dagwinnaar.

In de top 5 verder bijna alleen maar Nederland 1-programma’s, die elk boven de 2 miljoen kijkers scoren. Wat dat betreft is nummer 5 in de top 25 van Stichting Kijkonderzoek een dissonant: Undercover in Nederland van SBS 6 met 1,2 miljoen kijkers.

De RTL-zenders komen maar moeilijk mee op zondag. Vanaf primetime kwam RTL 4 niet verder dan 507 duizend kijkers voor Unit Luchtvaartpolitie terwijl So You Think You Can Dance met 562 duizend kijkers flink achterblijft op vorige seizoenen.

Op Nederland 3 trok De Dino Show 404 duizend kijkers. Het best bekeken programma daar was 3 Op Reis met 460 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: 442 duizend kijkers Junior Songfestival
- Kijkcijfers vrijdag: Best bekeken GTST sinds jaren
- Kijkcijfers zondag: Boer Zoekt Vrouw weer onder 4 miljoen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kijkcijfers zondag: Boer Zoekt Vrouw weer boven 4 miljoen

  1. Pingback: Kijkcijfers vrijdag: The Voice verliest kwart kijkers bij battles | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>