Kijkcijfers: 3 miljoen kijkers zien exit Laurrhie uit The Voice

Laurrhie Brouns leek te gelden als één van de publieksfavorieten in The Voice of Holland. Maar gisteren is het doek gevallen voor de zangeres uit het team van Trijntje Oosterhuis. Haar rapportcijfers waren weliswaar ruim voldoende maar niet hoog genoeg om op te boksen tegen de competitie. Het vangnet van de televoting was niet sterk genoeg. Samen met Sam Holden, Babette van Vugt en Claudia de Graaf moest Laurrhie The Voice verlaten. De derde liveshow trok nagenoeg 3 miljoen kijkers, blijkt uit de meting van Stichting Kijkonderzoek. The Voice verpletterde wederom de concurrentie.

Zo ook Vrijdag met Vrienden, het nieuwe interviewprogramma van Eva Jinek. Op de vrijdagavond van Nederland 3 trok dat nog 415 duizend kijkers pal achter De Wereld Draait Door. SBS 6 trok op dat moment 488 duizend kijkers met de film Journey to the Center of the Earth terwijl Nederland 1 808 duizend kijkers verwelkomde met Politie Antwerpen.

De best scorende titel op Nederland 1 – na de Journaals – is Kanniewaarzijn, gisteren goed voor 1,1 miljoen kijkers tegenover het staartje van The Voice. RTL 4 trekt 1,4 miljoen kijkers met Van der Vorst Ziet Sterren.

Zie ook:
- Kijkcijfers: Boer Zoekt Vrouw helpt TV Show omhoog
- Kijkcijfers zaterdag: Miljoenenpubliek sinterklaasintocht
- Kijkcijfers vrijdag: The Voice levert iets in

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers: 3 miljoen kijkers zien exit Laurrhie uit The Voice

  1. Do

    Ik ben blij dat Laurrie eruit is. Sorry dat is mijn mening, maar vind haar teveel qua zang…erg irritant. Ik ben ook boos op Marco dat hij het verkeerde nummer voor Babette heeft gekozen, een mannennummer gezongen door een vrouw. Zij knalde er vorige week uit en was super, maar nu was het niks door de verkeerde keuze van het nummer.

    Van mij mag de finale wel gaan tussen Marjet, Sandra en Tessa…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>