Kijkcijfers: Veel meer kijkers finale Serious Request

Serious Request heeft niet alleen fors meer geld opgeleverd dit jaar, de kijkcijfers van de finale zijn ook enorm omhoog gespurt. Vorig jaar trok de ontknoping van het radioevenement nog 968 duizend kijkers, gisteren waren dat er ruim 1,3 miljoen. De deejays haalden in totaal meer dan 12 miljoen euro op, een stijging van 42 procent ten opzichte van 2011.

Toch blijft Robert ten Brink de koning op Kerstavond.

Stichting Kijkonderzoek registreerde meer dan 2,6 miljoen kijkers voor de kerstspecial van All You Need Is Love en daarmee heeft RTL 4 geen last gehad van de concurrentie op Nederland 3. Sterker nog; ook Robert scoorde flink hoger dan een jaar geleden, toen de kerstspecial op iets meer dan 2 miljoen kijkers uitkwam. Dat was wel een negatieve uitschieter naar beneden, normaal zit All You Need Is Love op kerstavond zo rond de 2,7 miljoen kijkers.

De voorstelling van Erik van Muiswinkel lijkt er wel onder te lijden hebben gehad; daar stemden ‘slechts’ 762 duizend kijkers op af.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Minder kijkers kerst-All You Need
- Kijkcijfers zondag: Licht verlies Divorce en Ontvoerd
- Kijkcijfers zaterdag: NOS Journaal passeert Linda de Mol
- Kijkcijfers vrijdag: Voice Kids niet aan populariteit ingeboet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>