Kijkcijfers vrijdag: Meer bekijks The Voice Kids

The Voice Kids heeft nog een schepje bovenop de score van vorige week gedaan. Gisteren stemden er 2,6 miljoen mensen af op de vrijdagavondshow van RTL 4, zo blijkt uit metingen van Stichting Kijkonderzoek. Het betekent een stijging van grofweg 100 duizend kijkers. The Voice Kids hielp bovendien GTST in het zadel, waar 1,9 miljoen mensen op afstemden. Na The Voice Kids was Doe Maar Symphonica in Rosso voor het eerst op tv te zien, er keken 685 duizend mensen.

Op Nederland 1 trok het jaaroverzicht Over de Doden iets meer dan 1 miljoen kijkers, waarmee de titel de 11de plaats in de dagelijkse kijkcijfer top 25 bezet.

Op Nederland 1 trok Flikken Maastricht 1,1 miljoen kijkers, Wie van de Drie was in de vooravond goed voor 930 duizend kijkers.

SBS 6 zond de film Happy Feet uit en trok daarmee slechts 386 duizend kijkers. Hart van Nederland kwam wel boven het miljoen uit.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Licht verlies Divorce en Ontvoerd
- Kijkcijfers zaterdag: NOS Journaal passeert Linda de Mol
- Kijkcijfers vrijdag: Voice Kids niet aan populariteit ingeboet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>