Kijkcijfers vrijdag: Witse en Muziekfeest scoren

Nederland 1 is opnieuw de sterkste zender op de vrijdagavond. De Tros mocht twee uur zendtijd vullen met Commissaris Witse en Muziekfeest op het Plein, waar 840 en 754 duizend kijkers op afstemmen. RTL 4 pakt het zilver met het Beste van Got Talent Worldwide, goed voor 582 duizend kijkers.

Bij SBS 6 komt de teller niet verder dan 246 duizend kijkers voor De 25…, dat daarmee buiten de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek valt. Daar waren vrijdag 324 duizend kijkers voor nodig, in dit geval een zwemafstand bij NOS Studio Sport. Het WK Zwemmen trok vrijdagmiddag tot 667 duizend kijkers naar de zender.

In de avond was Studio Sport Eredivisie te zien met de eerste wedstrijd van de competitie 2013/14. Er keken 788 duizend liefhebbers naar de samenvatting. Voetbal International op RTL 7 was eerder op de avond goed voor 362 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2013-08-03 om 11.43.46

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Zomergasten sterk uit startblokken
- Kijkcijfers zaterdag: SBS 6 aan kop met Johan Cruijff Schaal
- Kijkcijfers vrijdag: Witse scoort weer voor Tros

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>