Kijkcijfers zaterdag: Half miljoen kijkers gay pride

De Avro heeft goede zaken gedaan met zijn verslag van de gay pride canal parade. Met 515 duizend kijkers behoort het tot de tien best bekeken programma’s van de zaterdag, blijkt uit de meting van Stichting Kijkonderzoek. Vorig jaar stond de registratie al in de top 20. Een ander succes voor de Avro is 10 Jaar Koefnoen – Creatief met Archief.

Naar de compilatie keken 713 duizend kijkers, waarmee Koefnoen het best bekeken amusement van de zaterdagavond was. Koefnoen stond achter Overgang van Karin Bloemen geprogrammeerd, waar 417 duizend mensen voor warmliepen.

De primetime winner is echter De Jongens teen de Meisjes op RTL 4, goed voor 589 duizend kijkers. Echt Waar? was aansluitend goed voor 521 duizend kijkers terwijl Benidorm Bastards de avond opende op 405 duizend kijkers.

Studio Sport Eredivisie was op de late avond goed voor 1,3 miljoen kijkers, bijna net zo veel als het NOS Journaal om 20.00 uur trok.

Schermafbeelding 2013-08-04 om 13.26.23

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Witse en Muziekfeest scoren
- Kijkcijfers zondag: Zomergasten sterk uit startblokken
- Kijkcijfers zaterdag: SBS 6 aan kop met Johan Cruijff Schaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>