Kijkcijfers: 676 duizend kijkers Voetbal International

Voetbal_International_Klein-575-385-577-385-1-0-575-385_510_341_c1De commotie over de uitspraken van René van der Gijp over homoseksualiteit in de voetballerij hebben Voetbal International geen windeieren gelegd. Gisteren keken er 676 duizend mensen naar de talkshow en daarmee is het de best bekeken aflevering van dit seizoen. Voetbal International bezet de 14de plaats in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek met een marktaandeel van bijna 14 procent.

Daarmee was Voetbal International geen marktleider in zijn tijdslot. Witse op Nederland 1 deed het met 1 miljoen kijkers een stuk beter, maar ook Het Beste van Got Talent Worldwide scoorde hoger. Die show trok gedurende twee uur gemiddeld 724 duizend kijkers. De Slimste Mens op Nederland 2 was goed voor 850 duizend kijkers.

Nederland 1 deed het verder goed met Joris’ Showroom (937 duizend kijkers) en Muziekfeest op het Plein (766 duizend kijkers). De zomertalkshow Knevel + Van den Brink trok 787 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2013-08-10 om 14.55.22

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 1 miljoen kijkers Eén Tegen 100
- Kijkcijfers zaterdag: Half miljoen kijkers gay pride
- Kijkcijfers vrijdag: Witse en Muziekfeest scoren

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kijkcijfers: 676 duizend kijkers Voetbal International

  1. Sven

    Topscore voor Voetbal International op de vrijdag.
    Het was ook een top uitzending.

      /   Reply  / 
    1. Freek S

      Maar natuurlijk weer dik verloren van de Slimste Mens.

        /   Reply  / 
  2. wilms kroon

    Rene ,wat vindt jij van comentaar van onze eredivisie,af en toe val je in slaap ,dan krijg ik weer het Theo Koomen dat was top maar deze Heren nee. gr wilms kroon schagen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>