Kijkcijfers zaterdag: RTL 4 primetime winnaar

JTDMDe herhaling van De Jongens tegen de Meisjes is de primetime winnaar geworden op de zaterdagavond. Naar het amusement van RTL 4 keken 889 duizend mensen. Daarmee versloeg de zender Nederland 1, waar een voorstelling van Lenette van Dongen en de compilatieshow van Koefnoen werden uitgezonden. Deze trokken respectievelijk 768 duizend en 721 duizend kijkers.

Nederland 1 was wel de dagwinnaar met het NOS Journaal, dat fier op de eerste plaats in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek prijkt met 1,8 miljoen kijkers. Ook op de late avond is Nederland 1 de best bekeken zender met Studio Sport Eredivisie, goed voor 1,4 miljoen kijkers.

SBS 6 staat onderin het klassement met de film Surf’s Up, goed voor 323 duizend kijkers. Wedden Dat Ik Het Kan trekt 445 duizend kijkers terwijl Hart van Nederland uitkomt op 713 duizend kijkers.

Op de late avond van Veronica maakt Sol Wortelboer zijn comeback op de Nederlandse tv met Het Mooiste Meisje van…, een doorontwikkeling van de webserie. Even na middernacht trekt de ex-Peking Express-presentator 113 duizend kijkers naar de zender.

Schermafbeelding 2013-08-11 om 11.15.54

Zie ook:
- Kijkcijfers: 676 duizend kijkers Voetbal International
- Kijkcijfers zondag: 1 miljoen kijkers Eén Tegen 100
- Kijkcijfers zaterdag: Half miljoen kijkers gay pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>