Kijkcijfers zondag: 1,5 miljoen kijkers Man met de Hamer

de man met de hamerDe eerste aflevering van De Man met de Hamer heeft het uitstekend gedaan. Naar de nieuwe dramady op RTL 4 keken bijna 1,5 miljoen mensen, blijkt uit gegevens van Stichting Kijkonderzoek. Ook de terugblikaflevering van Obese heeft het met 1,2 miljoen kijkers netjes gedaan.

RTL 4 heeft jarenlang getobd om de zondagavond van de grond te krijgen, maar het afgelopen seizoen lukte dat heel aardig met de avonden dat Obese, Divorce of Miljoenenjacht werd uitgezonden. Tijdens de zomermaanden zijn er vooral Belgische krimi’s uitgezonden, telkens goed voor zo’n 600 duizend kijkers. Ten opzichte van vorige week wint RTL 4 dus zo’n 800 duizend kijkers op de latere avond.

Nederland 1 blijft echter heer en meester op de zondagavond. Studio Sport Eredivisie trekt 2,6 miljoen kijkers naar dat kanaal, het NOS Journaal realiseert eenzelfde score. Het nieuwe seizoen van De Reünie komt uit op 1,9 miljoen kijkers, Eén Tegen 100 scoort 1,8 miljoen kijkers. Studio Voetbal sluit de avond af op 988 duizend kijkers.

SBS 6 charmeert 694 duizend kijkers met Wegmisbruikers, maar vooral de score voor Red Mijn Vakantie is erg laag: 735 duizend kijkers. Dat terwijl herhalingen afgelopen zomer dikwijls boven het miljoen uitkwamen.

Op Nederland 3 trekt 3 Op Reis alweer flink aan, de show trekt 672 duizend kijkers. So You Think You Can Dance op RTL 5 komt uit op 518 duizend kijkers.

Eva Jinek weet opnieuw niet haar oude fanschare te bereiken op de zondagmiddag van Nederland 2. De tweede aflevering van Jinek blijft steken op 209 duizend kijkers. WNL Op Zondag bereikt evenmin hetzelfde aantal kijkers als voorheen; er stemden 241 duizend kijkers af op het ochtendprogramma.

Schermafbeelding 2013-09-16 om 07.45.43

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Fox Sports Eredivisie in top 25
- Kijkcijfers vrijdag: The Voice of Holland rukt op
- Kijkcijfers zondag: 3,1 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zondag: 1,5 miljoen kijkers Man met de Hamer

  1. Marion

    Hèhè eindelijk weer eens een leuke, lekkere en een beetje vrolijke en humoristische serie. Heerlijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>