Kijkcijfers zondag: Penoza door grens miljoen kijkers

penozaHet is Penoza gelukt om meer dan 1 miljoen kijkers te trekken. De finale van het derde seizoen heeft gisteren zelfs bijna 1,1 miljoen kijkers opgeleverd op Nederland 3. Dat is voor het eerst in de geschiedenis van de KRO-serie. Het blijft echter nog onduidelijk of Penoza een vervolg krijgt.

Topscorer zondagavond blijkt Studio Sport Eredivisie, waar maarliefst 3,4 miljoen mensen op afstemmen.

Nog niet eerder hebben zo veel mensen met het bord op schoot gezeten dit seizoen. Bovendien is de doorkijk gigantisch. Het NOS Journaal komt uit op 2,9 miljoen kijkers, De Kwis noteert een record met 1,6 miljoen kijkers en De TV Show boeit 1,5 miljoen kijkers.

SBS 6 doet goede zaken met Wegmisbruikers, waar 1,2 miljoen mensen op afstemmen. En ook Pas Oplichters komt nu boven het miljoen uit. Hart van Nederland schurkt net tegen die grens aan.

RTL 4 trekt in de vooravond 708 duizend kijkers met Life4You, prime-time wil dat niet meer lukken. Echte Penoze blijft steken op 519 duizend kijkers. Op RTL 5 bereikt de finale van So You Think You Can Dance 601 duizend kijkers, aldus Stichting Kijkonderzoek.

Schermafbeelding 2013-12-02 om 07.51.21

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Koninkrijksconcert aan kop
- Kijkcijfers vrijdag: Minder kijkers The Voice
- Kijkcijfers zondag: Pas Oplichters blijft onder miljoen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zondag: Penoza door grens miljoen kijkers

  1. Stella

    Deprimerend en saai, fijn dat het weer is afgelopen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>