Kijkcijfers zondag: 534 duizend kijkers Ranking the Stars

paul de leeuw rankingDe kijkcijfers van Ranking thé Stars krabbelen op. Zondag zitten er 534 duizend mensen voor de buis voor het personality-programma. Dat is fiks meer dan de 300 duizend die er de afgelopen weken voor te porren waren. Ranking the Stars staat net niet in de top 10 best bekeken programma’s.

Eén Tegen 100 is de prime-time winnaar met 2,2 miljoen kijkers. Aansluitend scoort Tussen Kunst & Kitsch nog eens 1,7 miljoen kijkers. In de vooravond scoort NPO1 met Studio Sport Eredivisie en het NOS Journaal.

SBS 6 trekt 449 duizend kijkers met Wegmisbruikers, de score loopt op tot 777 duizend bij Oplichters in het Buitenland. Mijn Laatste Keer trekt op de late avond 534 duizend kijkers.

RTL 4 zendt Cobra 11 uit en boeit daarmee 644 duizend kijkers. Zomergasten op NPO2 komt uit op 504 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 9.55.50 AM

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: 1,5 miljoen kijkers Ik Vertrek
- Kijkcijfers vrijdag: 794 duizend kijkers Wie Doet De Afwas
- Kijkcijfers zondag: 1,7 miljoen kijkers Studio Sport Eredivisie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers zondag: 534 duizend kijkers Ranking the Stars

  1. Vinn

    Dit was ook weer een nieuwe afl dus het moest ook wel echt opkrabbele de laatste 3 afl waren herhalingen van de humorweek en waren dus al via uitz gemist te bekijken

      /   Reply  / 
  2. Gerry Brees

    Hanneke Groenteman zei het al jaren geleden; Paul ga nou eens niet met je dikke kop op tv zitten, men is je zat,attention ho!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>