Kijkcijfers zondag: Beste seizoensopener Penoza ooit

penoza monic hendrickxHet vierde seizoen van Penoza is met krap 1,1 miljoen kijkers uit de startblokken gekomen. Het is daarmee de beste seizoensopener ooit en de op één na best bekeken aflevering ooit van de crimeserie. Penoza is in zijn tijdslot zelfs de nummer 2 van Nederland, achter Heel Holland Bakt.
Die show trekt 2,2 miljoen kijkers naar NPO1. Aansluitend is Eén Tegen 100 goed voor 1,9 miljoen kijkers. Op de late avond komt Kun Je Het Al Zien? van Paul de Leeuw uit op 458 duizend kijkers.

RTL 4 zet Ontvoerd in en komt daarmee net boven het miljoen uit. De tweede aflevering van Zwarte Tulp scoort stabiel op 1,2 miljoen kijkers. The Big Picture komt opnieuw niet verder dan iets meer dan een half miljoen kijkers, een fors lagere score dan bij het eerste seizoen.

Stichting Kijkonderzoek telt 593 duizend kijkers bij Wegmisbruikers op SBS 6 en nog eens 760 duizend voor Red Mijn Vakantie. Hollands Beste Bloemstylist is de hekkensluiter van de dag top 25 met 378 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2015-09-14 om 07.50.39

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Minder kijkers Dance Dance Dance
- Kijkcijfers vrijdag: K3 Zoekt K3 stabiel
- Kijkcijfers zondag: Mierzoete start Heel Holland Bakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>