Kijkcijfers vrijdag: The Voice wint van Flikken Rotterdam

The Voice of Holland is opnieuw de marktleider op de primetime vrijdagavond. Met 2,1 miljoen kijkers scoort geen programma beter. De kwartfinale van de talentenjacht loopt zelfs iets uit op Flikken Rotterdam, waar de belangstelling iets terugvalt tot krap 1,6 miljoen kijkers. De Slimste Mens loopt richting de finale op, tot 1,5 miljoen kijkers.

Ook Hier Zijn De Van Rossems doet het goed, deze vrijdag zitten er 903 duizend kijkers voor de buis.

OP de late avond is Humberto Tan de winnaar met 1,2 miljoen kijkers. Concullega Eva Jinek scoort 897 duizend kijkers, Hart van Nederland komt deze vrijdag uit op 919 duizend kijkers. Stichting Kijkonderzoek telt krap 1,1 miljoen kijkers bij de late Shownieuws.

Op primetime heeft SBS 6 niets in de melk te brokkelen; de film Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest komt met 297 duizend kijkers niet voor in de dag top 25.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Divorce ruim aan kop
- Kijkcijfers zaterdag: Meeste kijkers All You Need Is Love
- Kijkcijfers vrijdag: Prima start Flikken Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>