Kijkcijfers zaterdag: Dance Dance Dance verplettert concurrentie

dance dance danceDance Dance Dance is wederom de grote winnaar op zaterdagavond. Met dik 1,3 miljoen kijkers verplettert het RTL-programma de concurrentie. NPO1 moet genoegen nemen met de helft van het aantal kijkers bij De Super Freek Show, terwijl SBS 6 blijft steken op een kwart van de kijkers met Zullen We Een Spelletje Doen. De registratie van 50 Jaar Jostiband op NPO2 is goed voor 526 duizend kijkers.

Op NPO1 is De Super Freek Show goed voor 664 duizend kijkers, aansluitend noteert Vive la Frans 631 duizend kijkers. Koefnoen is deze zaterdag goed voor 534 duizend kijkers.

SBS 6 haalt Met de Deur in Huis van zender om een herhaling van Red Mijn Vakantie om 20.00 uur te programmeren. Het blijkt vooralsnog een slechte zet, want dat consumentenprogramma komt niet verder dan 228 duizend kijkers. Nick & Simon en Kim-Lian van der Meij trekken 368 duizend kijkers met hun amusement.

Groot succes is er ook voor de Jopie Parlevlietshow. Met 757 duizend kijkers staat de talkshow op de 4de plaats in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek.

Schermafbeelding 2016-09-11 om 14.43.15

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Caroline Tensen winnaar op primetime
- Kijkcijfers zondag: 2,5 miljoen kijkers Heel Holland Bakt
- Kijkcijfers zaterdag: Dance Dance Dance grote winnaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>