Kijkcijfers zaterdag: record kerstspecial All You Need Is Love

robert ten brinkHet heeft 25 jaar geduurd, maar de kerstspecial van All You Need Is Love is voor het eerst door de grens van 3 miljoen kijkers heen. Om exact te zijn: Stichting Kijkonderzoek telt 3.046.000 liefhebbers voor de drie uur durende uitzending. RTL 4 verplettert daarmee de concurrentie.
De ontknoping van Serious Request, grotendeels te zien voordat Robert ten Brink van start gaat, trekt 641 duizend kijkers. De actie levert ruim 8,7 miljoen euro op, een bedrag in lijn met afgelopen jaar.

NPO1 geeft ruim baan aan de cabaretregistraties van de Vara dezer dagen. Het duo Jekkers en Jeroen trekt met Als we zo vrij mogen zijn 726 duizend kijkers. Het jaaroverzicht Uit Het Leven met Herman van der Zandt noteert 885 duizend kijkers. Ik Vertrek is op de late avond goed voor 703 duizend kijkers.

SBS 6 vervolgt de trilogie van Lord of the Rings. De film The Return of the King komt uit op 317 duizend kijkers. De zender heeft vooral speciale programma’s in aanloop naar Kerst uitgezonden, mar valt in het kerstweekend terug op blockbusters en kerstfilms.

Schermafbeelding 2016-12-25 om 11.44.12

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: 2,3 miljoen kijkers The Voice Knockouts
- Kijkcijfers zondag: 494 duizend kijkers Serious Request
- Kijkcijfers zaterdag: 573 duizend kijkers Frozen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>