Kijkcijfers zondag: Tv-première Hazes-film kersttopper

bloed zweet tranen hazesOp Eerste Kerstdag kijkt Nederland traditioneel minder televisie en worden er veel films geprogrammeerd. Bloed Zweet & Tranen blijkt daarmee de best bekeken film van dit jaar. De tv-première van de film over André Hazes trekt 905 duizend kijkers naar NPO1. Maar ook de klassieker Matilda doet het goed; RT 4 bezet de vijfde plaats in de dag top 25 met een score van 584 duizend kijkers voor de boekverfilming.
Het Urbi et Orbi van de Paus trekt aan het einde van de ochtend 388 duizend kijkers. Een uurtje later volgt de kersttoespraak van de koning. Op dat moment zitten 1,1 miljoen mensen voor de buis. Even later is een kerstconcert te zien op NPO1, goed voor 523 duizend kijkers. Het circus van Monte Carlo is ‘s avonds goed voor 774 duizend kijkers, Kerstfeest op de Dam trekt 811 duizend kijkers.

Op NPO3 is de eerste Top 2000 a GoGo te zien, goed voor 477 duizend kijkers. En op RTL 4 trekt de herhaling van de All You Need Is Love kerstspecial nog eens 506 duizend kijkers.

Bij SBS 6 is Santa Clause 2 de best bekeken titel met 403 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2016-12-26 om 12.28.48

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: record kerstspecial All You Need Is Love
- Kijkcijfers vrijdag: 2,3 miljoen kijkers The Voice Knockouts
- Kijkcijfers zondag: 494 duizend kijkers Serious Request

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>