Kijkcijfers zondag: 3,5 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw

foto: Linelle DeunkDe eerste dag van de zomertijd zorgt voor een terugval in de kijkcijfers. De absolute aantallen van bijvoorbeeld Boer Zoekt Vrouw liggen een stuk lager. Scoort de datingshow de afgelopen weken nog meer dan 4 miljoen kijkers, nu zijn er daar 3,5 miljoen van over. Overigens nog steeds een zeldzaam hoog cijfer. Floortje naar het Einde van de Wereld tikt bijna 2,5 miljoen kijkers aan.

 

Op RTL 4 krijgt Linda de Mol ruim baan. Miljoenenjacht trekt 1,7 miljoen kijkers terwijl Familie Kruys uitkomt op 1,3 miljoen kijkers. In de vooravond trekt Carlo’s TV Café 420 duizend kijkers, goed voor een 18de plek in de dag top 25.

 

Wegmisbruikers op SBS 6 komt uit op 492 duizend kijkers, aansluitend scoort Undercover in Nederland 675 duizend kijkers.

 

Opmerkelijk in het kijkcijferklassement is de notering van Formule 1. De seizoensopener vanuit Australië wordt heel vroeg in de ochtend uitgezonden, toch zitten er om 6.25 uur al 415 duizend kijkers voor de buis.

Schermafbeelding 2017-03-27 om 08.04.00

Zie ook:
Kijkcijfers zaterdag: 2,5 miljoen kijkers nederlaag Oranje
Kijkcijfers vrijdag: Half miljoen kijkers Toppers-soap
Kijkcijfers zondag: 1,8 miljoen kijkers Miljoenenjacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>