Promotiecircus Televizier-ring barst los (video)

Voor wie het nog is ontgaan (kan bijna niet): het hele circus dat Televizier-ring heet is weer losgebarsten. De redactie van Televizier heeft shortlists gemaakt en nu is het aan de kijker de taak om de drie genomineerden per categorie bij elkaar te stemmen. Die worden dan begin oktober bekendgemaakt waarop het hele stemmen opnieuw begint. Televizier benadrukt in zijn uitingen dat promotie is toegestaan, het team van De TV Kantine hapt daarvoor als eerste toe.

De TV Kantine behaalde vorig jaar nèt niet een nominatie, het programma kwam op de 6de plaats terecht. Mocht De TV Kantine nu wel genomineerd worden, dan is de kans op overwinning groter, aangezien het persiflageprogramma al dit najaar wordt uitgezonden in plaats van alleen in april/mei.

Naast De TV Kantine zijn ook Boer Zoekt Vrouw (vorig jaar genomineerd) en Ik Hou van Holland (vorig jaar 4de) grote kanshebbers voor een nominatie. Het filmpje dat De TV Kantine in elkaar heeft gezet, gaat morgen ook meedraaien in reclameblokjes op RTL. De zender lijkt dus – ongetwijfeld samen met Life4You – het stemmen op dat programma te stimuleren.

Bekijk de promo:

Zie ook:
- Luxeprobleem: Teveel grappen voor 3de serie De TV Kantine
- Gooische Vrouwen terechte winnaar Televizier-ring; gala weinig oubollig
- Eindelijk nominatie Televizier-ring Boer Zoekt Vrouw

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Promotiecircus Televizier-ring barst los (video)

  1. Lianne

    Goed en leuk gemaakt!

      /   Reply  / 
  2. bartmegens

    Doe mij maar de echte TV prijzen, de Emmy Awards… helaas net geweest, dus maar weer een jaar wachten.

      /   Reply  / 
  3. nick

    Op plek 4 stond vorig jaar toch Ik Hou van Holland

      /   Reply  / 
    1. B.K.

      Inderdaad, Ik hou van Holland stond op de 4e plaats. Linda was dus bijna met twee programma’s genomineerd. De TV Kantine stond op de 6e plaats, ook niet slecht. Maar ik gun het ze absoluut, dus ik heb op ze gestemd. Ik hoop echt dat ze het winnen.

        /   Reply  / 
  4. Jordy van Eijndhoven

    Ik wens het De TV Kantine van harte. Hun persiflages van Allo Allo en Keeping up Appearences waren briljant!

      /   Reply  / 
  5. achtoch

    Eigenlijk moet gewoon Bernard, schavuit van oranje winnen. in plaats van de gebruikelijke slappe hap bij de televiezier ring

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>