Televizierring: Reinout hoopt dat fans niet op idool stemmen

Over de winnaar van de Televizier-ring is vaak wat te doen. In de jaren dat Frans Bauer en Jan Smit won, werd al snel de conclusie getrokken dat de artiest met de meeste fans de sms-wedstrijd won. En ook afgelopen jaar kon niet iedereen zich vinden in de keuze voor Voetbal International. Gala-presentator Reinout Oerlemans heeft zijn gedachten laten gaan over deze vermeende inflatie van de Televizier-ring. “Als mensen stemmen, dan hoop ik dat mensen verder kijken dan naar welke presentator of reality-ster zij leuk vinden.”

De Avro-presentator en Eyeworks-producent zegt ook bij Radio 538: “Ik weet nog goed dat we met Frans Bauer de prijs wonnen. Dat was natuurlijk fantastisch, ik ben daar heel trots op. Als ik terugkijk was het heel bijzonder om Frans op die manier te volgen.” Niet veel later won ook Jan Smit de Televizier-ring voor zijn soap. “Het is een publieksprijs. Dat betekent niet automatisch dat de winnaar ook het beste programma is. Het gaat er natuurlijk niet om dat je als kijker ziet hoe iets geproduceerd is. Maar de Televizier-ring moet meer zijn dan ‘welke populaire zanger treedt er op en daar ga ik op stemmen’.”

Aanstaande maandag sluit de nominatieronde, dan worden ook de drie genomineerden bekendgemaakt in RTL Boulevard. In een tussenstand kwam al naar voren dat Erica op Reis het enorm goed doet. Reinout: “Wat mij betreft is Erica Terpstra het nieuwe jonge talent op de Nederlandse televisie. Hoe zij dat verhaal vertelt, dat is zo knap en zo goed! Daar moet je gevoel voor hebben, dat doet ze heel knap.”

Zie ook:
- Reinout wil televisie vieren op Gala van de Televizier-ring
- Kick-off Boer Zoekt Vrouw dingt mee naar Televizier-ring
- Avro voert campagne: Lokatie Wie Is de Mol? bekend
- Televizier-ring 2011: Net niet genomineerd
- John de Mol pleit voor andere opzet Televizier-ring
- RTL Boulevard mag nominaties Televizier-ring onthullen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Televizierring: Reinout hoopt dat fans niet op idool stemmen

  1. Pingback: RTL Boulevard onthult waterdicht nominaties Televizier-ring | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>