Jan Slagter vindt verkiezing Televizier-ring oneerlijk

Wat toont Jan Slagter zich een slecht verliezer in het AD. Omdat geen programma van Omroep Max genomineerd is voor de Gouden Televizier-ring, zou de hele verkiezing op de schop moeten. Het kijkerspubliek van de ouderenomroep zou het veel te ingewikkeld vinden om te stemmen, online, waardoor Max volgens Slachter vrijwel uitgesloten is voor overwinning. Dat zijn omroep met twee programma’s vertegenwoordigd was in de tussenstand, vergeet hij voor het gemak even te vermelden. Evenmin volgt een concrete verklaring hoe Erica op Reis bij de laatste vijf kanshebbers terecht is gekomen.

Jan vertelt: “Onze achterban bestaat voornamelijk uit ouderen die per definitie op achterstand staan. Ik ben er goed ziek van geweest. Spreek maar gerust van een kater.”

Hij vervolgt: “De jonge doelgroep is natuurlijk handiger met twitter en facebook dan ouderen. Onze leden lieten de afgelopen tijd geregeld weten dat ze niet weten hoe ze moeten stemmen. Ik vind überhaupt dat je er een whizkid voor moet zijn. Het kostte mij ook moeite erachter te komen hoe het nou werkt.”

Slagter oppert: “De Avro moet die stemprocedure maar eens kritisch onder de loep nemen. Misschien moeten we weer terug naar het systeem van het couponnetjes knippen uit de tv-gids. Of gewoon bellen. Dat is makkelijker en eerlijker.”

Joh, misschien moet Omroep Max eens zijn best doen kwaliteit af te leveren in plaats van zo veel mogelijk zendtijd voor ramsjprijzen opperen bij de netmanager.

Zie ook:
- Televizier-ring: Voor wie het hardst schreeuwt?
- Nominaties Televizier-ring: WIDM, TVOH en Ali B
- Televizierring: Reinout hoopt dat fans niet op idool stemmen
- Kick-off Boer Zoekt Vrouw dingt mee naar Televizier-ring

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Jan Slagter vindt verkiezing Televizier-ring oneerlijk

  1. Cees

    Ik ben het met Jan eens !
    En nee ik ben geen 50 plus..

      /   Reply  / 
  2. Janny

    Ook ik ben geen 50+. Ik heb wel gestemd maar ik vond het een erg ingewikkeld en langdurig gedoe. Het was dat ik wel erg graag mijn stem op ‘Wie is de Mol’ wilde uitbrengen, anders was ik echt tussentijds afgehaakt.

      /   Reply  / 
  3. bass

    Helemaal eens met Slagter en ik ben geen 50 plus, ook het commercieler maken van de ring heeft geleid tot afbraak van de prijs.
    Wie het hardst kan gillen en zijn achterban op kan trommelen via social media is bij voorbaat de grootste kanshebber . Zie Ali B

      /   Reply  / 
  4. Bart

    We zien al jaren dat DE tv-hits de prijs niet meer winnen. Ik noem Idols, Big Brother, Boer zoekt vrouw…

    Allemaal programma’s die in de (begin)tijd echt de prijs hadden verdiend, maar hebben verloren van de Bauers, Smitten en B.-s van dat jaar.

    Echt zonde dat zo’n mooie prijs is weggegeleden naar een zeer bedenkelijk niveau….

      /   Reply  / 
  5. isa

    De verkiezing van de Televizier-ring wordt steeds meer een lachertje. Ik neem niet eens de moeite meer om te stemmen. Nog even en je ziet op de Nederlandse TV niets anders meer voorbij komen dan volkszangers en ander plebs, die denken “artiest” te zijn….:)

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Dit jaar geen privé-feest The Voice na Televizier-ring Gala | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>