Lauren Verster na Expeditie Poolcirkel met Atlas

De Avro komt weer met een nieuw avonturenprogramma. Na 71° Noord en Expeditie Poolcirkel komt de omroep dit najaar met Atlas, dat wederom wordt gepresenteerd door Lauren Verster. Ze mag hiervoor afreizen naar Marokko. In Atlas nemen twee teams van bekende Nederlanders het tegen elkaar – en zichzelf – op tijdens de extreme tocht van 600 kilometer over de historische handelsroute die voert vanuit de Sahara naar Marrakech, met het Marokkaanse Atlasgebergte als ultieme barrière. De survivaltocht laat in 10 afleveringen de reis door het echte Marokko zien.

Lauren: “Nog nabibberend van Expeditie Poolcirkel, ben ik wel toe aan een warming-up in de woestijn. Ik kijk uit naar een magisch avontuur, een ontmoeting met bijzondere kandidaten in ruige omstandigheden. Want Marokko mag doen denken aan duizend-en-een nacht, muntthee en buikdansen, wij maken in ‘Atlas’ ook kennis met de onherbergzame, woeste en zinderende kanten van dit gebied. Het wordt afzien, maar ik maak geen televisie om m’n nagellak heel te laten.”

Onder andere acteur Robert de Hoog, Voice-winnares Iris Kroes, Johnny Kraaykamp, Inge Ipenburg, rapper Darryl en zeilmeisje Laura Dekker doen mee.

Avro-directeur Peter Lubbers: “Met Atlas zet de Avro haar traditie van kwalitatieve avonturenprogramma’s voort. Na Wie Is de Mol?, Fort Boyard en Expeditie Poolcirkel is het nu tijd voor een karavaantocht door het veelzijdige Marokko. Naast adventure heeft ook de lokale cultuur een prominente plaats in dit programma.”

Zie ook:
- Lauren Verster naar Avro, presentatie Fort Boyard
- Lauren Verster naar Poolcirkel met elektrische sokken
- Agressieve elanden en vrieskou in Expeditie Poolcirkel

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lauren Verster na Expeditie Poolcirkel met Atlas

  1. Maarten

    Cool, my kind of shows.

      /   Reply  / 
  2. Sjoukje

    Leuk, hoop dat het wel wat beter is dan Poolcirkel. Had daarbij idee dat er flink werd getruct. Op welke dag wordt ‘t uitgezonden?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>