Televizier-ring: Paul, Paul, Yvon en Het Huis Anubis?

Wie gaat er naar huis met de prijzen op het Gala van de Televizier-ring? Dat is de vraag die Hilversum vanavond bezighoudt. Uit de poll van Zappen bleek dat Mooi! Weer de Leeuw de prijs voor het beste tv-programma verdient. Iets meer dan 40% stemde op het zaterdagavond-programma. Het zou de meest logische keuze zijn, aangezien de Televizier-ring een publieksprijs is en dat programma de meeste kijkers van de drie genomineerden trekt.

Grote ontbrekende in dat rijtje is natuurlijk Boer Zoekt Vrouw, dat gek genoeg geen nominatie ontving. Zappen verwacht dat presentatrice Yvon Jaspers daarvoor gecompenseerd wordt door het winnen van de zilveren Televizier-ster als beste televisievrouw. Dat betekent dat Anita Witzier voor de zevende keer voor niets opkomt. De nominatie van Wendy van Dijk is ons een raadsel; eigenlijk deed ze het afgelopen tv-jaar alleen X Factor en dat ging haar toch niet heel goed af.

Nog maar wat voorspellingen dan. Ook bij de competitie voor beste televisiemannen lijkt het een gelopen race. Het lijkt me dat publiekslieveling Paul de Leeuw opnieuw er met de prijs vandoor gaat. Matthijs van Nieuwkerk moet dan tevreden zijn met de idee dat de Ster in elk geval naar de Vara gaat. Newby Ruben Nicolai beperkt zich in die categorie tot de nominatie alleen.

De Gouden Stuiver laat zich lastiger voorspellen. Hier twee immens populaire programma's (Het Huis Anubis en de Club van Sinterklaas) en het degelijke Klokhuis. Voor de sint komt het programma denk ik net een weekje te vroeg, waardoor de Belgische producers van Het Huis Anubis de lachende winnaar wordt.

Vanavond dus de uitreiking. De Avro heeft flink zijn best gedaan om het gala een beetje glans te geven. Er zijn optredens van Edsilia Rombley, Andrea Bocelli en de Sugababes. De winnaars van vorig jaar mogen bovendien een Ster uitreiken, in dit geval dus Paul de Leeuw en Yvon Jaspers. Aan de zijde van Frits Sissing dit jaar niet Renate Schutte (wie!?), zij is (gelukkig) vervangen door de glamourvolle Nelleke van der Krogt.

Het Gouden Televizier-ring Gala, 20.30 uur, Avro

Zie ook:
- 'Fraude bij nominaties Televizier-ring'
- Anita Witzier moet weer opdraven op Televizier-gala (nominaties)

- Nelleke van der Krogt moet Televizier-ring Gala redden

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Televizier-ring: Paul, Paul, Yvon en Het Huis Anubis?

  1. Nadine

    Ik hoop op winnaars Mooi! weer de Leeuw, Ruben Nicolai, Wendy van Dijk en De club van Sinterklaas.

    Ik verwacht Mooi weer de Leeuw, Matthijs van Nieuwkerk, Yvon Jaspers en Het Huis Anubis

      /   Reply  / 
  2. Martijnjdd

    Ik hoop op Gooische Vrouwen, als klein bedankje voor het ter ziele gegane Talpa.

      /   Reply  / 
  3. Sjon van der Roggelkamp

    Mijn voorspelling: Gooische vrouwen, De Leeuw, Van Dijk, Anubis.
    De nominatie van Ruben Nicolai vind ik trouwens een belediging voor alle andere mannelijke tv-personalities

      /   Reply  / 
  4. Sjon van der Roggelkamp

    Ik realiseer me net pas dat er al twee prijzen vergeven waren op het moment dat ik mijn voorspelling deed :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>