Donderdagavond Nederland 1 in moeilijkheden

Nederland 1 is op veel avonden de best-bekeken zender of in elk geval een geduchte concurrent voor de andere zenders. Maar op de donderdagavond lijkt de zender geen partij meer. De vooravond wordt goed bekeken, maar daarna is het huilen met de pet op. De nieuwe NCRV-serie Geboren Leiders, dat aansluitend op het Journaal wordt uitgezonden, trok gisteren slechts 459 duizend kijkers. Een week eerder waren dat er 456 duizend. Ook de rest van de avond is zwak.

Ik Vertrek wordt met meer dan 1 miljoen kijkers nog goed bekeken, maar de Toppers-soap is met 594 duizend kijkers weer een matige invulling. Door de slechte lead-in scoort ook Pauw & Witteman ondermaats (933 duizend kijkers waar 1,2 miljoen gebruikelijk is) terwijl het hele Kamerdebat toch tot meer kijkers zou moeten leiden.

De donderdagavond is al tijden een lastige avond voor Nederland 1. Eerder werden De 100: Singles en Twinzz uitgezonden, welke ook ver onder het miljoen scoorden, wat het tijdslot van 20.30 uur toch zeker zou moeten halen. Titels als Babyboom en Wie is de Mol? doen dat wel. Blijkbaar is het moeilijk doorlopend de juiste programma’s te programmeren.

Zie ook:
- Gorilla-show Geboren Leiders van start op Nederland 1

- Toppers-soap op de late avond van Nederland 1

1 Reacties // Reageer

One thought on “Donderdagavond Nederland 1 in moeilijkheden

  1. Karin

    Ja vaker Wie is de mol uitzenden :P

      /   Reply  / 
  2. Pingback: De Reünie moet wijken van de zondagavond | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>