Ushi & Dushi en Ik Hou van Holland scoren boven 2 miljoen

Taart bij RTL! De zender is ruim marktleider op de zaterdagavond met twee fantastisch scorende shows Ushi & Dushi debuteert met 2,4 miljoen kijkers terwijl Ik Hou van Holland zijn hoogste score ooit behaald met 2,15 miljoen kijkers. Ook Wat Vindt Nederland profiteert van de betere inleiding en behaalt zijn beste avond tot op heden met 1,2 miljoen kijkers. RTL 4 deelt daarmee een dreun uit naar de concurrentie.

Kassa scoort 1,5 miljoen kijkers, Lieve Paul zakt terug tot 1,2 miljoen kijkers en Hole in the Wall zit op 1,1 miljoen kijkers, al bijna een halvering ten opzichte van de eerste aflevering twee weken terug. Ook Popstars de Wildcard loopt stevig terug tot een schamele 492 duizend kijkers.

Koefnoen scoort 961 duizend kijkers en Het Beste Idee van NL komt verrassend genoeg uit op 901 duizend kijkers. Dat programma was de afgelopen weken telkens marktleider op het tijdslot van 21.30 uur en laat nu dus Nederland 1 en RTL 4 voor gaan.

Wat zal Wendy van Dijk verguld zijn met haar kijkcijfers. Terecht, ik vond de eerste aflevering zelf hilarisch. Ondanks dat veel fragmenten al veelvuldig zijn vertoond en er dus weinig echte verrassingen in zaten. Knap gedaan, big respect en volgende week weer knallen!

Zie ook:
- Ushi & Dushi op naar de 2 miljoen kijkers?
- Ik Hou van Holland terug – vanavond jubileumshow
- Lieve Paul wint van finale Let’s Dance en Hole in the Wall

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Ushi & Dushi en Ik Hou van Holland scoren boven 2 miljoen

  1. Richard

    Ik ben een echte sbs fan, maar deze rtl 4 avond was toch echt wel top!. Ushi en Dushi was super leuk (beetje kort misschien), Bij Ik Hou Van HOlland straalde de gezelligheid en enthousiasme gewoon van het scherm, en bij Wat Vind Nederland is Jack gewoon echt op zijn plaats en er komen hele leuke stellingen voorbij.

      /   Reply  / 
  2. Mart

    Naast de vrijdavond van eind vorig tv seizoen met x factor en de tv kantine de tweede volwaardige tv avond sinds jaren op rtl4. Ik heb genoten en hoop dat ze voortaan niet meer om 22.30 al met de HH beginnen.Ben echt een trouwe kijker van het eredivisievoetbal maar gister voor het eerst al snel teruggezapt naar rtl4 met wat vindt nederland. Met een goede programmering kan je dus zeker de kijker naar je toe trekken.

      /   Reply  / 
  3. Topmodel

    postars de wildcard had ik veel beter verwacht. Het is een ordinaire knip en plak programma met allemaal eerder uitgezonden stukjes. Een gemiste kans. Hole in the wall hadden ze niet allemaal van te voren moeten opnemen. Dan hadden ze de herhaling eruit kunnen halen en wat vaker door de muur kunnen gaan. Misschien wordt het dan nog wat. Ik vond de jubileum van ik hou van holland niet zo. Terwijl ik het normaal een leuk programma vind. Komt waarschijnlijk omdat alles om rtl draaide. Ushi en Dushi vond ik niet zo.

      /   Reply  / 
  4. Shanna

    Ushi & Dushi vond ik een beetje tegenvallen. Dit kan komen omdat er al zoveel beelden van de eerste afl. zijn uigezonden of omdat de gasten niet zo waren. Het interview met Derek Oglivie werd als heel grappig beschreven maar vond het nogal tegen vallen. En ik ben geen Frans Bauer fan dus dat was het gewoon niet.

      /   Reply  / 
  5. erwin

    Ushi en Dushi viel tegen maar wel slim om het om 20.00 te programmeren dan is er verder niet zo veel op tv behalve het nieuws en Popstars is dan geen concurent. ik verwacht dat ushi en dushi volgende week flink minder wordt of ze moeten doorgaan met goed promoten

      /   Reply  / 
  6. Mies...

    Gisteravond was voor mij de perfecte zaterdagavond. Hou vol, RTL!

      /   Reply  / 
  7. Tom

    Ushi & Dushi was hilarisch..heb heel erg genoten…Lucretia is heel leuk maar Ushi blijft natuurlijk de best!

      /   Reply  / 
  8. gtstfites

    een gezellige avond gisteren op RTL4 alleen gtst moet nog beter gaan scoren

      /   Reply  / 
  9. Laila

    Gisteravond een heerlijke tv-avond gehad met RTL-4! Zo hoort de zaterdagavond te zijn op tv!

      /   Reply  / 
  10. Tino

    Heb me doodgelachen om Ushi & Dushi :P echt hilarisch! Kan niet wachten op de reactie van Linda de Mol :P

      /   Reply  / 
  11. Zo

    U&D was wel leuk alleen dat typetje lucretia is slecht gespeeld, denk niet dat wendy echt reseach heeft gedaan en die grappen konden echt beter, misschien moet ze ff jandino asporaat bellen. Als je ushi en dushi met elkaar vergelijkt zie je dat ushi natuurlijk overkomt maar bij dushi zie je wendy toch te veel nadenken.

      /   Reply  / 
  12. LinA

    Ushi was leuk, Lucretia ook:P
    IHVH was ook superleuk =D

      /   Reply  / 
  13. Jordy

    Heerlijk, als je Frans Bauer-fan bent, en op 2 zenders tegelijk Bauer te gast is… Ik heb Ushi & Dushi (Helaas) gemist, en ik had de vraag of iemand weet wanneer (En OF) de uitazending herhaald wordt? :(

      /   Reply  / 
  14. Leuk berich

    Wat een ontzettend leuk(geschreven) en positief persbericht! Heb zelf ook echt genoten van de nieuwe zaterdagavond van RTL4!

      /   Reply  / 
  15. Sjon van der Roggelkamp

    Zeer voorspelbare uitzending van Ushi en Van Dijk. Als je de drie fragmenten al gezien had die afgelopen weken her en der in andere programma’s opdoken al gezien had, had je zo’n beetje alles wel gezien. Benieuwd hoeveel van die 2,4 miljoen volgende week weer voor de buis zitten

      /   Reply  / 
  16. Pingback: Boer Zoekt Vrouw stijgt naar 3,8 miljoen | Zappen

  17. Zayenne

    Ushi & Dushi…. tja wat kan ik erover zeggen?
    Dushi was slecht gespeeld. Luctrecia wilt zich voordoen als een Antilliaanse vrouw wat niet goed over komt. Dit om de volgende punten:
    Luctrecia is Geen Antilliaanse naam!
    Het accent wat Wendy na deed is Surinaams en geen Antilliaans!
    Zij heeft het over buitenvrouwen wat geen bekend woord is onder de Antillianen en daarmee bedoel ik te zeggen dat het woord Buitenvrouw typisch Surinaams is. Niet dat Antillianen geen buitenvrouwen hebben hoor, dat zeker wel alleen het woord is gewoon niet bekend. En zo kan ik nog wel meer punten op noemen.

    Een beetje jammer Wendy!

      /   Reply  / 
  18. Pingback: Linda de Mol: Peter Heerschop hoef je niet te testen | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>