Linda de Mol: Peter Heerschop hoef je niet te testen

Na de enorme kijkcijfers van Ik Hou van Holland van vorige week gaat het vanavond toch weer spannend worden: hoe leuk is het programma zonder teamcaptain Beau van Erven Dorens en met Peter Heerschop? De cabaretier maakt vanavond zijn debuut in het gezellige zaterdagavondprogramma van Talpa/RTL. Er is geen proefuitzending met hem gemaakt. “Peter Heerschop hoef je niet te testen”, zegt presentatrice Linda de Mol tegen Zappen.blog.nl

“Nee, de captains mogen van te voren niets weten over de inhoud van het programma. Zij moeten improviseren, ik ben degene die alles voorbereid!”

De vorige reeks werd telkens door grofweg 1,5 miljoen mensen bekeken, terwijl de aflevering in het teken van 20 jaar RTL vorige week 2 miljoen kijkers trok. Ik Hou van Holland profiteert van een sterke lead-in van Ushi & Dushi en moet het verder opnemen tegen Hole in the Wall op SBS 6 en Lieve Paul op Nederland 1. Twee hobbels die goed te nemen lijken.

Voorlopig zit er geen nieuw programma voor Linda aan te komen. “Dat is je lot als je goed scoort met programma’s, zoals vorig seizoen Gooische Vrouwen, Miljoenenjacht en Ik Hou van Holland.” Maar nu eerstgenoemde is afgerond en ook de film Terug naar de Kust naar de bioscoop is gebracht, lijkt er toch een zee van tijd vrij te komen. Linda heeft al laten ontvallen graag een talkshow te willen presenteren, en dat ze daar bij RTL niet onwelwillend tegenover staan. Die talkshow wordt dan wel ontwikkeld samen met broertje John bij Talpa. We wachten af.

Zie ook:
- Ushi & Dushi en Ik Hou van Holland scoren boven 2 miljoen
- Ik Hou van Holland terug – vanavond jubileumshow
- Oudejaarsavond op tv: Humor, spelletjes en muziek
- Linda de Mol aast op talkshow in 2010

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Linda de Mol: Peter Heerschop hoef je niet te testen

  1. Jeffrey

    Nou, dat tellen van Jeroen van vorige week aan het eind van de show was echt wel afgesproken anders.

      /   Reply  / 
  2. Sandra

    Ik kijk Hole in the wall het laatste half uur van Ik hou van Holland kijk ik wel. Ik vind Hou van Holland minder zonder Beau.

      /   Reply  / 
    1. Dave

      Hoe weet je dat?

        /   Reply  / 
  3. Sandra

    @Dave
    Omdat ik vorige week een stukje met Irene heb gezien.

      /   Reply  / 
    1. zwart gat

      Sandra vind alles minder zonder Beau. Had je niet naar NY moeten vliegen om achter je idool aan te gaan om hem aan te moedigen?

        /   Reply  / 
  4. Pingback: Linda de Mol presenteert The Winner Is… voor Duitse tv | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>