Niet Tros maar NCRV maakt Van Popster tot Operaster

De NCRV komt eind augustus met een voorlopig eenmalige aflevering van Van Popster tot Operaster, gepresenteerd door Ernst Daniël Smid. Onder andere Lange Frans, Nikki, Jenny Arean en Loïs Lane zullen in deze aflevering hun kunsten als operaster ten gehore brengen. Eerder was er sprake van dat Eyeworks het Britse format met de Tros zou uitwerken voor de Nederlandse markt.

De NCRV in zijn persbericht: “In een avond die geheel in het teken staat van Oxfam-Novib brengen de bekende zangtalenten een operaklassieker ten gehore voor live-publiek. Ernst Daniel Smid presenteert deze avond vanuit de Stadsschouwburg van Amsterdam en een klassiek orkest begeleidt de kandidaten. Het doel is de jury, bestaande uit operakenners en professionals uit de klassieke muziek, te overtuigen van hun vaardigheden op klassiek gebied.”

Eerder waren al previews te zien in De Wereld Draait Door, waar onder andere Lange Frans, Do en Sanne Hans een poging waagden.

Zie ook:
- Tros haalt Popstar to Operastar naar Nederland (video)

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Niet Tros maar NCRV maakt Van Popster tot Operaster

  1. Robbin

    Wat een verassing! Lange Frans doet ook mee!

      /   Reply  / 
    1. Cynneke

      Nee hoor, ze gaan hem niet cremeren….

        /   Reply  / 
  2. Topmodel

    Wat een verademing. Zeker een leuke mix van sterren. bij de tros waren het volendamse optredens geweest. Voor de afwisseling Sieneke maar die maakt dezelfde meuk.

      /   Reply  / 
  3. Nick

    Had wel verwacht dat Ghislaine (ofzoiets) dit zou presenteren. De NCRV gebruikt haar voor bijna alle programma’s :lol:

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>